Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τι αποφασίστηκε στο τελευταίο Δ.Σ. Γορτυνίας

Ο  Δήμος  Γορτυνίας  με  την  εποπτεία του   Προέδρου   του  Συμβουλίου,  Πέτρου  Ζούνη, ΄
έχει  καθιερώσει  πλέον  συστηματική , συνοπτική  και  άμεση ενημέρωση  των  δημοτών  του,
μέσα  από  δελτία  τύπου  που  ακολουθούν  κάθε  συνεδρίαση.

Το  παρόν  αφορά  για  τα  θέματα  που  συζητήθηκαν 
την  Παρασκευή  31  Αυγούστου,  στη  Δημητσάνα.


159-Έγκριση συνέχισης εργασιών προστασίας και στερέωσης της πέτρινης βρύσης στην Τ.Κ. Αγριδίου. -Χορηγήθηκε έγκριση εκτέλεσης εργασιών για την αντιμετώπιση του κινδύνου κατάρρευσης με δαπάνη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγριδίου.
160-Υποβολή φακέλου στο πρόγραμμα: «Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές Κοινότητες – Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης»-Εγκρίθηκε η υποβολή φακέλου για παρέμβαση στην Τοπική Κοινότητα Καμενίτσας και ψηφίστηκε δαπάνη 2.000,00 € για τις ανάγκες σύνταξης του φακέλου
161-Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. -Μετά την ανεξαρτητοποίηση και παραίτηση του κ. Κοσμόπουλου Κων/νου εξελέγη Αντιπρόεδρος ο κ. Νεκτάριος Μπαρούτσας.
162-Καθορισμός ειδικοτήτων εγκεκριμένων θέσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες-Καθορίστηκαν ειδικότητες για την πρόσληψη εννέα (9) εργαζομένων για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες 
163-Έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια αναμεταδοτών και δορυφορικών δεκτών Δήμου Γορτυνίας» προϋπολογισμού 15.000,00 € -Εγκρίθηκε η διενέργεια προϋπολογισμένης προμήθειας για τις ανάγκες των αναμεταδοτών των Τοπικών Κοινοτήτων.
164-Έγκριση προμηθειών για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού.
-Εγκρίθηκαν προϋπολογισμένες προμήθειες χημικών και ανταλλακτικών για την συντήρηση των εγκαταστάσεων και τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Βυτίνας.
165-Διόρθωση τίτλου έργου «Οδοποιία – ασφαλτόστρωση εντός Τ.Κ. Καμενίτσας»
-Εγκρίθηκε η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και διόρθωση του τίτλου του έργου «Οδοποιία – ασφαλτόστρωση εντός Τ.Κ. Καμενίτσας» σε «Οδοποιία – τσιμεντόστρωση εντός Τ.Κ. Καμενίτσας»
166-Παράταση προθεσμίας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Υπηρεσίες συμβούλου για την ετοιμασία φακέλου διαχειριστικής επάρκειας και εφαρμογής ISO» -Εγκρίθηκε η αιτούμενη παράταση μέχρι 01-11-2012.
167-Καθορισμός ποσοστών κατανομής των πόρων ΣΑΤΑ που αφορούν στις Τοπικές Κοινότητες. -Διατηρείται το ποσοστό κατανομής των πόρων ΣΑΤΑ  για την κατάρτιση του ετησίου τεχνικού προγράμματος σε 80% ανά Τοπική Κοινότητα και  20% για τα έργα που αφορούν στο σύνολο του Δήμου.
168-Ορισμός υπολόγου για την εκταμίευση των πιστώσεων για πυροπροστασία. -Ορίστηκε υπόλογος  ο ταμίας κ. Μιχόπουλος Παναγιώτης με αναπληρωτή του τον κ. Νταλιακούρα Θεράπων.
169-Αίτημα παραχώρησης του Δημοτικού Σχολείου Απόσκιας - Σούδελης.
-Εγκρίθηκε η παραχώρηση χρήσης του Σχολείου με την διατήρηση του δικαιώματος του Δήμου για ανάκληση της απόφασης σε περίπτωση κάλυψης  αναγκών του.
170-Αίτημα Κοκόλη Αναστασίας για έγκριση εργασιών στην Τ.Κ. Δημητσάνας.
-Εγκρίθηκε η εκτέλεση εργασιών στο δημοτικό χώρο με δαπάνη της ενδιαφερομένης, με επίβλεψη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου
171-Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και εγγραφή νέων έργων μετά από αιτήματα Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων-Εγκρίθηκε η τροποποίηση κατόπιν αιτημάτων των Προέδρων των εξής  Τοπικών Κοινοτήτων:
Σαρακινίου, Παλούμπα, Ραχών & Βελημαχίου.
172-Αίτημα έγκρισης εργασιών από ιδιώτη Σταματόπουλου Δημητρίου στην Τ.Κ. Ψαρίου Ηραίας-Εγκρίθηκε η εκτέλεση των εργασιών στο δημοτικό χώρο με δαπάνη του ενδιαφερομένου και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας.
173-Αίτημα έγκρισης εργασιών από ιδιώτη Παναγιωτόπουλο Θεόδωρο για πλακόστρωση στην Τ.Κ. Κοντοβάζαινας.
-Αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να επανέλθει με νέα αίτηση στην οποία να αναφέρει ότι πρόκειται για εργασίες στο δημοτικό χώρο.
174-Αίτημα Μαραγκού Ιωάννη σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς τμήματος δημοτικού δρόμου στην Τ.Κ. Δήμητρας-Συγκροτήθηκε επιτροπή  μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για την διενέργεια αυτοψίας αποτελούμενη από τους:
Γκιώκα Παναγιώτη ως Πρόεδρο
Πετρόπουλο Γεώργιο μέλος
Γιαννόπουλο Δημήτριο μέλος
Καδά Δημήτριο μέλος &
Παπακωνσταντίνου Ανδρέα μέλος
175-Πρωτόκολλο παραλαβής έργου: «Διαμόρφωση χώρου Παιχνιδιού και πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πλατεία του οικ. Λάστας» Δ.Ε Βυτίνας-Εγκρίθηκε
176-Πρωτόκολλο παραλαβής έργου: «Επισκευή ανακαίνιση και ανακατασκευή κτιρίου (παλαιά σφαγεία) πυροσβεστικού σταθμού» Δ.Ε. Βυτίνας-Εγκρίθηκε
177-Έγκριση εργασιών περίφραξης οικοπέδου κατά μήκος κεντρικού δημοτικού δρόμου Τ.Κ. Ξηροκαρύταινας μετά από αίτημα κυρίας Αγγελοπούλου Κωνσταντίνας. -Εγκρίθηκε η εκτέλεση  των εργασιών στο δημοτικό δρόμο με δαπάνη  της ενδιαφερόμενης.
178-Έγκριση Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών έργου: «Αποκατάσταση ζημιών γέφυρας στη θέση Κόνιαρη Δ.Δ. Στεμνίτσας»-Εγκρίθηκε ο Α.Π.Ε. ως έχει
179-Έγκριση Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών έργου: «Τσιμεντοστρώσεις - χαλικοστρώσεις αγροτικών δρόμων Τ.Κ. Τριποταμιάς»-Εγκρίθηκε ο Α.Π.Ε. ως έχει
180-Ενέργειες για την τουριστική προβολή του Δήμου στην παγκόσμια ημέρα τουρισμού 27-29 Σεπτεμβρίου.
-Εγκρίθηκε  η διοργάνωση  εκδηλώσεων και ενέργειες προβολής των τουριστικών πόρων του Δήμου και έγιναν  προτάσεις για ενεργοποίηση των επιχειρηματιών  στην παγκόσμια ημέρα τουρισμού. Για τις ανάγκες των ενεργειών ψηφίστηκε δαπάνη 3.000,00 €
181-Έγκριση Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων στα πλαίσια της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2011-2014. -Εγκρίθηκε ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων  στα πλαίσια  κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος
182-Χορήγηση νέας άδειας λαϊκής αγοράς παραγωγού Γιόβα Ιωάννη. -Εγκρίθηκε η χορήγηση της αιτούμενης άδειας λαϊκής.
183-Αίτημα Συλλόγου Φιλοπροόδων Ελάτης για συνδιοργάνωση συνεδρίου με θέμα «Το ορεινό τοπίο, χρήσεις και προσλήψεις ενός μεταβαλλόμενου χώρου». -Εγκρίθηκε η συνδιοργάνωση συνεδρίου  και δαπάνη 1.500,00 € για τις ανάγκες της οργάνωσης.
184-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012. -Εγκρίθηκε η προτεινόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog