Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα ιστοσελίδα για το Παράλιο Άστρος

Σας υποδεχόμαστε στο astrosparalio.gr στην παρέα των πολιτών και των φίλων του Παραλίου Άστρους και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η παρουσίαση της ξεχωριστής, φιλόξενης πόλης μας και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η ανάδειξη της άγνωστης σε πολλούς πλούσιας ιστορίας της όπως διαμορφώθηκε στο διάβα των αιώνων, των παραδόσεων, του πολιτισμού της και των ανθρώπων που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία και στην εξέλιξη της.

Η παράθεση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει σαν τόπος για επίσκεψη-αναψυχή με παρουσία εκατοντάδων ετών στο προσκήνιο, από τότε που ο επισκέπτης ονομαζόταν περιηγητής (Παυσανίας).

Η δημιουργία ελευθέρου βήματος έκφρασης, κατάθεσης απόψεων, ιδεών, προβληματισμών για το <<Άστρος της θαλάσσης>>, τη γύρω περιοχή, τα πολιτιστικά δρώμενα και όχι μόνο.

Απευθύνουμε πρόσκληση προς όλες-ους σας και περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας με απόψεις, προτάσεις και ιδέες.

Και διαβεβαιώνουμε τον επισκέπτη ότι, ο Ξένιος Δίας ήταν και θα είναι πανταχού παρών κατά την διαμονή στη <<Νύφη του Αργολικού>> όλων όσων την επέλεξαν μέχρι τώρα και όσων θα την επιλέξουν στο μέλλον σαν ιδανικό τόπο διαβίωσης ή διακοπών και αναψυχής.

Με εκτίμηση το μέλος της συντακτικής ομάδας,

Νίκος Δασκόλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog