Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (12-1-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας (1) 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Κατά την σύλληψη του προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

    Συνελήφθη, χθες (12-1-2013) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

    Συνελήφθη, χθες (12-1-2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 59χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά και βεγγαλικά   

Συνελήφθησαν, χθες (12-1-2013) το απόγευμα, στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Σταδίου Βραχατίου, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο ποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους -3,3- γραμμαρίων και μία κροτίδα. Επιπλέον, στην κατοχή του 27χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική λάμα.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή   

Συνελήφθησαν, χθες (12-1-2013) το μεσημέρι, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 28 και 39 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με ακόμα ένα άτομο το οποίο αναζητείται, αφαίρεσαν από εργοστάσιο δυο κιβώτια με είδη διατροφής. Τα κιβώτια αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά   

Συνελήφθη, χθες (12-1-2013) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για υπόθεση τραυματισμού 35χρονου ημεδαπού    Σε εξέλιξη η έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης τραυματισμού 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος, χθες (12-1-2013) το πρωί, στο Νεοχώρι Μεσσηνίας, εντός του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αττικής και νοσηλεύεται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog