Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

    Συνελήφθη, χθες (17-1-2013) το απόγευμα, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -49,5- γραμμαρίων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά.
   
Συνελήφθη, χθες (17-1-2013) το βράδυ, στις Κρήνες Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή.   

Συνελήφθη, σήμερα (18-1-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 44χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή οχήματος.   

Συνελήφθησαν, σήμερα (18-1-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 24, 33 και 25 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε οι ανωτέρω, λίγο νωρίτερα, στο Βέλο Κορινθίας, είχαν αφαιρέσει όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού. Το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog