Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σε άνοιγμα λογαριασμών προχώρησε το ΣΔΟΕ στην Αρκαδία – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα» λέει ο Λαουδιάς

Εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα» περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που φέρνει στη δημοσιότητα το «Έθνος της Κυριακής».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήδη έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του «πόθεν έσχες», αφού έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Μεταξύ άλλων, δύο πρόσωπα για τα οποία έχει κινηθεί η διαδικασία, είναι ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τζιούμης και ο πρώην Υποδιοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας (και νυν Διοικητής στο Νοσοκομείο Κορίνθου), Γιάννης Λαουδιάς.

Για την περίπτωση του Κώστα Τζιούμη, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πολύ καιρό πριν είχε γίνει έλεγχος στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, όμως το πόρισμα του ΣΔΟΕ ανέφερε ότι τα ποσά που υπήρχαν, θεωρούνται δικαιολογημένα και κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΥΔΙΑΣ

Σε δήλωσή του, στο Kalimera-arkadia.gr, ο Γιάννης Λαουδιάς, είπε: «Ο έλεγχος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, δεν έχω κάτι να κρύψω, μακάρι το ΣΔΟΕ να συνεχίσει τη δουλεία του και να γίνει αυτός ο έλεγχος σε όλους όσοι έχουν ασχοληθεί με τα κοινά.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από μέρους μου, το δημοσίευμα δεν αναφερόταν σε μένα περί παράνομου πλουτισμού, είχε κάποια παραδείγματα για άλλους και απλά ανέφερε ότι θα ανοιχτεί ο λογαριασμός μου για να ελεγχθεί.

Έγινε ανώνυμη καταγγελία, βλέπετε υπάρχουν και οι καλοθελητές, είναι δικαίωμα τους, δεν έχω καταθέσεις στο εξωτερικό».

Όσο για το αν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, μάς είπε ότι αυτό θα ανακοινωθεί από το ΣΔΟΕ.

http://www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog