Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους απο 18-29 ετών

 Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους απο 18-29 ετών

Δράση του Υπ. Εργασίας που αφορά Ανέργους & Επιχειρήσεις!

Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή σε άνεργους νέους 18 - 29 ετών 100% επιδοτούμενης θεωρητικής κατάρτισης σε εξειδικευμένες ειδικότητες και η δυνατότητα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα να απασχολήσουν τους νέους αυτούς για 100% επιδοτούμενη πρακτική άσκηση και να αναπτύξουν με τη βοήθεια τους νέες δραστηριότητες που θα ανταποκρίνονται στο περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η οικονομική κρίση.

Αφορά:

    Ανέργους έως 29 ετών, πτυχιούχους ΑΕΙ / ΤΕΙ και απόφοιτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ.
    Κάθε επιχείρηση, η οποία θα απάσχολήσει για διάστημα 5 μηνών, με τη μορφή πρακτικής άσκησης & χωρίς κανένα απολύτως κόστος για αυτήν καταρτισμένους ανέργους, υψηλών προδιαγραφών, σε νέες ειδικότητες που έχει ανάγκη.


http://getsocialproducts.gr/page/fb_2arktos/voucher-18-29/gia-anergous/
   

Για ανέργους.

Βρές εργασία | Επιταγή εισόδου (voucher) στην αγορά εργασίας για 45.000 ανέργους από 18 έως 29 ετών. Κέρδισε 2.700€ και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία μόνιμης εργασίας!

Μάθε περισσότερα

http://getsocialproducts.gr/page/fb_2arktos/voucher-18-29/gia-epixeiriseis/
   
Για επιχειρήσεις

Βρές εργαζόμενους | Πλήρης απασχόληση προσωπικού για 5 μήνες χωρίς κανένα κόστος για την επιχείρηση. Μετά προσέλαβέ τους & δεν πληρώνεις ασφαλ. εισφορές για 12 μήνες!

Δες τα πλεόνεκτήματα


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα εμπλουτίζονται και με Social Media!

To ARKTOS Τεχνολογικό Κέντρο σε συνεργασία με τη Get Social & την iLike Voucher Promotions Platform παρέχει ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα κατάρτισης στους ωφελούμενους, με Βασικές αρχές Social Media & Δωρεάν παροχές, όπως ενδεικτικά:

·  Δημιουργία και διαχείρηση εταιρικής Facebook σελίδας.

·  Βασικές αρχές Facebook apps & Facebook Ads, promoted posts.

·  Δημουργία Promotions στο Facebook μέσω iLike Voucher Promotion Platform.

·  Παροχές προϊόντων αξίας έως και €200. (πχ. Διαγωνισμοί με τη πλατφόρμα του iLike Voucher για να προσελκύσετε κοινό στην Facebook σελίδα της επιχείρησής σας & Facebook tabs για να συνδέσετε το web site της επιχείρησής σας με τη Facebook σελίδα σας.)

Ωφέλη

    Άνεργοι: Να καταρτιστούν για τις νέες τάσεις της αγοράς και να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να γίνουν χρήσιμοι στη καθημερινή επικοινωνία της επιχείρησης, που θα ενταχθούν, μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δυκτίωσης.
    Επιχειρήσεις: Να λάβουν ωφέλιμο προσωπικό που θα έχει επιπλέον γνώσεις για τα Social Media και κυρίως για το Facebook, που θα απασχοληθεί με τη 1. Βασική δραστηριότητα κατάρτισης (πχ: Γραμματέας βοηθός Διοίκησης), καθώς και 2. με τα Social Media της επιχείρησης.

 Arktos | Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτήριο

 Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτήριο ARKTOS συστάθηκε με γνώμονα την παροχή εξειδικευμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών με έμφαση στις τεχνολογίες αιχμής. Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσουμε το λιμάνι που θα συνδέει μέσω της εκπαίδευσης, τις σύγχρονες εξελίξεις των τεχνολογιών πληροφορικής με την πρακτική τους εφαρμογή.

Στους υψηλής αισθητικής χώρους μας η τεχνολογία διδάσκεται αλλά ταυτόχρονα εφαρμόζεται. Σε εμάς θα βρείτε εξειδικευμένες εκπαιδευτικές λύσεις που στοχεύουν στις κάθετες αγορές πληροφορικής, έτσι ώστε η επένδυση στην γνώση να επιστρέφει αξία άμεσα και εφαρμοσμένα.

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτήριο ARKTOS είναι μια νεοσύστατη μονάδα της i-Tenp AE, μέλος του ομίλου TENP AE.

Στοιχεία Επικοινωνίας
·         Διεύθυνση:Ακτή Κονδύλη 4, 18545, Πειραιάς, Ελλάδα
·         Τηλέφωνο: +(30) 210 4170877
·         Email: info@arktos.edu.gr
·         Url: www.arktos.edu.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog