Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά στην Τρίπολη Αρκαδίας

  
Συνελήφθη, σήμερα (15-5-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε συνολικά ποσότητα κάνναβης -4- γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα καπνού αναμειγμένη με κάνναβη, βάρους -19,1- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για υπόθεση απόπειρας ληστείας  
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ληστείας, η οποία έγινε χθες (14-5-2013) το βράδυ, στα Κάτω Δολιανά Αρκαδίας, όταν άγνωστος δράστης, με τη χρήση σωματικής βίας επιτέθηκε σε 69χρονο ημεδαπό με σκοπό την ληστεία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς ο 69χρονος αντιστάθηκε, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για υπόθεση ληστείας  
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (14-5-2013) το βράδυ, στο Καλέντζι Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, αφού μπήκαν έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους σε οικία 60χρονου ημεδαπού, στην οποία διαμένει με την 53χρονη σύζυγό του, με την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή   

Συνελήφθησαν, χθες (14-5-2013) το μεσημέρι, στο Βοχαικό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δυο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 42 και 63 ετών αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από αγρόκτημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, ποσότητα εσπεριδοειδών, βάρους -100- κιλών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog