Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στην Αρκαδία

Συνελήφθη 14χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ για κλοπή, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα έναν συνεργό του

Επιπλέον συνελήφθη ένας 52χρονος ημεδαπός υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ κατασχέθηκαν κοσμήματα και χρήματα


Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) υπόθεση κλοπής σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, προχθές (14-5-2013) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας,  ένας 14χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα έναν συνεργό του.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, προχθές το πρωί, αφού πήγαν σε οικία 84χρονης ημεδαπής, αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εντοπίστηκε λίγο αργότερα ο 14χρονος και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.
Στο πλαίσιο της αστυνομική έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, τα κοσμήματα που αφαίρεσαν από την οικία της ηλικιωμένης, τα διέθεσαν σε κατάστημα - ενεχυροδανειστήριο, στην Τρίπολη Αρκαδίας με χρηματικό αντάλλαγμα.

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα- ενεχυροδανειστήριο, προχθές (14-5-2013) το μεσημέρι, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κοσμημάτων που είχαν αφαιρεθεί, τα οποία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους, ενώ συνελήφθη ένας 52χρονος ημεδαπός, υπάλληλος του ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Στην κατοχή του 52χρονου και στο κατάστημα επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -1.450- ευρώ, ως μέσο για την απόκτηση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και κοσμήματα η νομιμότητα της κατοχής των οποίων εξετάζεται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog