Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή στην Τρίπολη Αρκαδίας

 Συνελήφθη, χθες (9-5-2013) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) ανήλικη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, γιατί μαζί με ακόμη ένα άτομο, προχθές (8-5-2013) το πρωί, αφαίρεσαν από τσάντα 76χρονης ημεδαπής, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή    


Συνελήφθη, χθες (9-5-2013) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 49χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (8-5-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρυσαφικά, χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά  


  Συνελήφθη, χθες (9-5-2013) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 73χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά    

Συνελήφθη, χθες (9-5-2013) το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Ασπροχώματος - Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog