Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Εντάλματα Σύλληψης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας


   Συνελήφθη, χθες (13-5-2013) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ένας (1) 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία (3) Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Τρικάλων, για απάτη και υπεξαίρεση, δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής και υπεξαίρεση, καθώς και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για, έκδοση ακάλυπτης επιταγής. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά  


Συνελήφθη, χθες (13-5-2013) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog