Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Λακωνία

Αναζητείται ακόμα μία 52χρονη ημεδαπή, ενώ κατασχέθηκαν ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, ζάρια και χρήματα

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»


Στο πλαίσιο των ελέγχων για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (12-5-2013) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 62, 45, 49 και 58 ετών, για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται ακόμα μία (1) 52χρονη ημεδαπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, μετά από αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα– καφενείο ιδιοκτησίας της 52χρονης, όπου κατελήφθη ο 62χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει στους άλλους τρεις, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «Κύβοι-Ζάρια», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, δύο (2) ζάρια και το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 58χρονου εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για παράνομη κατάληψη δασικής έκτασης και παράνομη εκχέρσωση δημόσιας έκτασης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog