Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης στη Τρίπολη Αρκαδίας

Συνελήφθη, χθες (13-8-2013) το μεσημέρι, στη Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για υπόθεση ναρκωτικών. Επιπλέον, σε βάρος του, εκκρεμούσε μία (1)  καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Τρίπολης, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράνομη κατοχή όπλου

Συνελήφθη, χθες (13-8-2013) το απόγευμα, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, ένας (1) 49χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) κυνηγετικό όπλο και σαράντα έξι (46) φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα. Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω, εκκρεμούσαν μία (1) καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για παράβαση υποχρέωσης διατροφής, καθώς και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog