Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ( ΕΕΤΑΑ ) οι πίνακες με τις ωφελούμενες και επιλαχούσες μητέρες που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Οι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων γυναικών, θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ έως την Παρασκευή 30/8/2013.

Οι ωφελούμενες γυναίκες θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 13/9/2013. Μετά την οριστικοποίηση των συνολικών πρόσθετων πόρων που θα διατεθούν στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματική τοποθέτηση παιδιών σε διαθέσιμες θέσεις με βάση τον πίνακα επιλαχουσών γυναικών.

Για το Δήμο Μεγαλόπολης μπορείτε να δείτε τους οριστικούς πίνακες ωφελούμενων και  επιλαχουσών γυναικών. που εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης  παρακάτω….

Για να αναζητήσετε τους πίνακες σε άλλον Δήμο , πατήστε εδώ


Ωφελούμενες Μητέρες Δήμου Μεγαλόπολης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog