Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



Συνεχίζονται οι Απευθείας Αναθέσεις για την ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης.  Ρύθμιση κυκλοφορίας πεζόδρομων επί της κεντρικής πλατείας Μεγαλόπολης, αυτός είναι ο τίτλος της  Απευθείας Ανάθεσης που δόθηκε πριν λίγες ημέρες από τον Δήμο Μεγαλόπολης  στον εργολάβο που κατασκευάζει το Νέο Δημαρχείο Μεγαλόπολης.

Το τι ακριβώς ρύθμιση θα γίνει μπορούμε να το δούμε στην τεχνική περιγραφή του έργου η οποία αναφέρει….

» Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, την καλύτερη διαχείρηση της τροφοδοσίας των καταστημάτων και την ασφάλεια των πεζών, επί των εισόδων των πεζόδρομων της κεντρικής πλατείας (από Σταθοπούλου, Π. Κεφάλα, Αγ. Κωνσταντίνου και Αγ. Νικολάου), θα τοποθετηθούν 12 κολωνάκια ύψους 1 m και διαμέτρου Φ 100mm, από χυτό μορφοσίδερο βαρέως τύπου, με εποξειδική βαφή και τέσσερις αλυσίδες από παρόμοιο υλικό που θα τοποθετηθούν στα κολωνάκια με ειδικό σύνδεσμο στο ένα άκρο για την εύκολη απασφάλισή της. Η ακριβής θέση και ο τρόπος τοποθέτησης θα υποδειχθούν επιτόπου.»

Η παραπάνω εργασία θα κοστίσει 3.700 ευρώ.

Ταυτόχρονα ο ίδιος εργολάβος έχει αναλάβει και άλλες Απευθείας Αναθέσεις που έχουν σχέση με το νέο Δημαρχείο και την κεντρική πλατεία.

Την κατασκευή βάσεων και μεταφορά προτομών στο νέο Δημαρχείο για 5.800 ευρώ  δείτε εδώ
Την κατασκευή – τοποθέτηση κουζινών και επιγραφών στο νέο Δημαρχείο για 7.200 ευρώ   δείτε εδώ
Επίσης μπορείτε να δείτε και παλιότερη ανάρτηση μου με άλλες Απευθείας Αναθέσεις εδώ
Αυτό που κάνει εντύπωση , είναι ότι τα περισσότερα έργα είναι γραμμένα στον προϋπολογισμό του Δήμου, άρα δεν είναι έκτακτα, άρα δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνονται Απευθείας Αναθέσεις.  Μιλάμε στην ουσία για παράνομες αναθέσεις.  Δείτε πότε επιτρέπονται οι Απευθείας Αναθέσεις  εδώ

Οι Απευθείας Αναθέσεις  γίνονται όμως , γιατί πολύ απλά είναι προσωπική επιλογή του Δημάρχου ( την οποία στηρίζουν οι δημοτικοί του σύμβουλοι ) να κάνει τα μισά έργα του δήμου έτσι . Εντύπωση μας προκαλεί ακόμα περισσότερο η στάση της Αντιπολίτευσης η οποία δεν συμφωνεί, δεν ψηφίζει αλλά παρόλο που έχει μαζέψει στοιχεία δεν κάνει προσφυγές για τις αποφάσεις αυτές η αν έχει κάνει δεν το έχει δημοσιοποιήσει. Αν έχει κάνει έχει καλώς, αν δεν έχει κάνει τότε μιλάμε για συγκάλυψη.

Σε λίγες ημέρες θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου, το οποίο αποτελεί πράγματι ένα στολίδι για την πόλη μας . Για την κατασκευή του η πόλη οφείλει μεγάλη ευγνωμοσύνη στον κ. Μαρτίνο ο οποίος έχει βάλει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. Γύρω στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες. Τα υπόλοιπα χρήματα τα έβαλε ο Δήμος Μεγαλόπολης. (για να μην κάνω λάθος θα ρωτήσω και θα σας γράψω το ακριβές ποσό) Πολύ φοβάμαι όμως ότι για την κατασκευή του Νέου Δημαρχείου δεν έπεσε ούτε ένα ευρώ στην πόλη της Μεγαλόπολης και τα χρήματα όλα έφυγαν μακριά. Αυτό είναι κάτι που αν ισχύει θα αποτελεί ένα αρνητικό σημείο.

Ρύθμιση κυκλοφορίας πεζόδρομων επί της κεντρικής πλατείας Μεγαλόπολης


http://kafeneio.megalopolis.gr




37 σχόλια:

  1. Αλεβίζο εσύ μπορεί να χρωστάς μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όποιο εφοπλιστικό λαμόγιο γουστάρης δεν μπορείς όμως να μιλάς για λογαριασμό της Μεγαλόπολης μόνο για τον εαυτό σου μπορείς να μιλάς.
    Βέβαια εσένα δεν σε νοιάζουν οι εργάτες στο ορυχείο που δουλεύουν 500 ευρώ σε έχω παρακολουθήσει συνέχεια θεματακια της πλάκας που να μην πονάνε
    Θα έρθει και σε εσένα σε λίγο η σειρά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόνο που με παρακολουθείς ανατριχιάζω λέμε.....
    Όσο αφορά την άποψη σου για τον άνθρωπο που έφτιαξε το Δημαρχείο , δικαίωμα σου να την έχεις , άλλωστε η ανωνυμία αυτά έχει...όλοι μπορούν άνετα να έχουν άποψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε πανο είδες για να ασχολεισε με τα ξυλα????
      κι ηταν και κακη ποιοτητα ρε πανο...

      Διαγραφή
  3. Ρε μεγάλε εσύ επώνυμα μονό γλείφεις, πότε έβγαλες ένα σοβαρό θέμα και αυτό για τα ξύλα του πεύκου που κοκορεύεσαι το έβγαλες για να για να συκοφαντήσεις αντιπάλους του κολητού σου σε ξέρουμε τι ρόλο παίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα με την δική του οπτική γωνία. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους. Δεν βλέπουν γιατί δεν μπορούν η δεν θέλουν. Είναι πολύ άσχημο να ανήκει κάποιος σε αυτή την κατηγορία , οπότε φίλε μπορώ να πω ότι αντιλαμβάνομαι τα ζόρια σου.

      Διαγραφή
  4. Η αλήθεια πονά ορισμένους, τα βλέπετε όλα τέλεια!!! ΜΠΡΆΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα τι <> ( συγνώμη για την κουβέντα κιόλας) είναι αυτες μπου γράφεις ρε Παναγιώτη. Ενταξει για ένα έργο που έχει προγραμματιστεί το καταλαβαίνω να εχεις ένσταση για την διαδικασία. Για ένα καινούριο κτήριο υπάρχχουν και απρόβλεπτες ανάγκες. Έλεος πρέπει να ανοιξει το Δημαρχείο. Θα πρέπει να περιμενουν 4-5 μήνες να γίνουν διαγωνισμοι για να κουβαλήσουν 2 προτομες και να βάλουν 10 κολωνακια Έλεος, καλη η κρίτική αλλα να γίνεται στα ουσίωδη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω δεν διαβάσατε καλά. Όλα αυτά που δίνονται με Απευθείας Αναθέσεις είναι γραμμένα στο τεχνικό πρόγραμμα , το οποίο φτιάχτηκε πριν από 14 μήνες. Και όχι μόνο είναι γραμμένα αλλά έχουν αλλάξει και η πηφή χρηματοδότησης τους.
      Σαφώς και οι απρόβλεπτες εργασίες αντιμετωπίζονται μόνο με απευθείας αναθέσεις και συμφωνούμε όλοι ότι έτσι πρέπει να γίνεται.
      Εγώ όμως αναφέρομαι στο γιατί να έχουμε απευθείας αναθέσεις σε έργα που είναι προγραμματισμένα μήνες πριν....

      Διαγραφή
    2. Παναγιώτη δεν καταλαβαίνω πραγματικά την ένσταση. πως μπορεί να ειχαν προβλεφθεί μια πινακίδα του Δημαρχείου, καποια κουζίνα , καποια κολωνοκια, και η μεταφορα προτομής ωστε να γίνει διαγωνισμός , νομίζω πως για κάποιο καλόπιστο παρατηρητή ειναι πραγματα που μποεί να χαρακτηριστούν είτε ως εκτακτα ειτε ως απροβλεπτα. Ας μένουμε στα ουσιαστικα και στην κριτικη που κάνει καλό στον τόπο. μακρια από ανούσιες αντιπαραθέσεις.

      ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  6. εχει δικιο ο κος Αλεβίζος οι απ αναθέσεις είναι αυτοσκοπός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pano den mporeis na katalabeis kapoia pragmata giati poli apla eisai dimosios ipalilos,oi apefthias anatheseis gia ena dimo einai oti pio kalo san ergaleio kai oti pio kerdoforo,milame gia ergasies pou den exoun ergolaviko ofelos,xoris oute ena euro aprovlepta(parola pou panta iparxoun se mia douleia)einai ergasies pou exoun prothesmia 3 mines gia na ektelestoun ara enas dimarxos pou thelei na kanei douleia tou kai na tou minei kai tameio douleuei me anatheseis,gia na oloklirothi ena ergo apo dimoprasia mporei na perasoun kai 2 kai 3 xronia ara o dimarxos einai xamenos apo xeri opos kai oi polites pou theloun to ergo,stis ekloges pou erxonte opios kai an bgei an den exei mesa sto programa tou na douleuei me anatheseis den tha petixei na kanei oute ena ergo.sinexise to ergo sou pano apla na exeis ta matia sou anoixta kai na eisai dikaios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε μου λες ρε μεγαλε ,ξερεις κανα πολιτη που παιρνει τα εργα οπως λες??
      εγω μονο λαμογια εργολαβους βλεπω...
      και δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος σαν τον πανο που τον κατηγορεις .καταστημα μες στην μεγαλοπολη εχω και με δουλεια αν θες να ξερεις, και μαλιστα χωρις να εχω ανακατευθει ποτε στα πολιτικα ισα ισα που τους στελνω ολους στο διαολο και το ξερουν.
      ειμαι ομως επαγγελματιας [τουλαχιστον προσπαθω]απεναντι στον απλο κοσμο.
      ενω εσυ για δουλεψεις πρεπει να γλιψεις κατουρημενες ποδιες.
      αυτο δεν ειναι δουλεια ρε λαμογιο ειναι διαπλοκη και ευκολο χρημα .
      αντε να κανετε καμια αντρικη δουλεια και μετα τα λεμε αδερφ@@ρες.
      και μετα σου φτεει ο καθε πανος που ειναι δημοσιος υπαλληλος ?
      και κατι αλλο στην αγορα της μεγαλοπολης τα χρηματα τους στα μαγαζια μας ο πανος και ο καθε πανος τα αφηνει .εσεις οι τιγιταγκες οι εργολαβοι πατε μονο στο κολονακι ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ...
      βεβαια μετα απο καιρο μερικοι καταληγετε ζητιανοι,αλλα ετσι ειναι ο τροπος ζωη σας....
      ΑΝΕΜΑΖΟΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ
      ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ,
      ΤΙ ΛΕΜΕ ? ? ?

      Διαγραφή
    3. Esy epagelmatia poy sxoliases stis 10:56 giati zorizese??exeis toso antrila kai varvatila mesa sou kai den kratiesai e???tetoia miala kouvalate giafto ftasame san xora stin katastrofi.

      Διαγραφή
  8. Pano den mporeis na katalabeis kapoia pragmata giati poli apla eisai dimosios ipalilos ego pou eimai idiotiki upallilos kai agapao to afentiko moy agapao to dimarxo mas alla pano apo ola omos agapao toys polites sou leo na min anisisxis oi apeuias anauesis se genikes grames einai kales kai pros to symferon tou kosmou giati den ypadxei ergolabiko ofelos kai den argoyn tria kai tessera xronia.
    Re pano ti se noiazei esena an konomaei to afentikomoy kai telis digvnismous kai alles tetoies blakies an perasoyn 2 kai 3 xronia o dimarxos einai xamenos apo xeri ta erga sto nisi ua stamathsoyn oi epitages ua diamatiriuoun oi trapezes den ua exoyn lefta na plhroyn misuoys kai sintajis.k.o.k
    Pano sinexise to ergo sou apla na exeis ta matia sou anoixta kai na eisai dikaios kai an perasis pote apo to nisi perna apo to afentiko na se kerasi ena kafe ua se voitisi na katalabeis pola pragmata


    xai xitler pano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GIA TON -30/9/13-9.01 :

      HAHAHAHAHHAHA!!!
      FILE, DEN XERW POIOS EISAI, ALLA EISAI ...APAIXTOS!!!

      AAA HAHHAHAHHAHHAHAHAHAAAA !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟΝ 1 Οκτωβρίου 2013 - 10:16 π.μ.
      ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΩΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...
      Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ....
      ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Aaaahahahahahahhahhhaaaa!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. απευθειας αναθέσεις σε όλους κυκλικά όχι σε μερικούς εκεί είναι το πρόβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι ρε παλοπουστηδες κυκλικά??? Πανελλήνιοι να είναι οι διαγωνισμοί για τα έργα. Μας πηδήξατε οι εργλάβοι με τα έργα της μαϊμούς . Εμείς οι άλλοι που δεν μπορούμε να πάρουμε έργα από το δήμο απόπαιδα είμαστε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Pano den mporeis na katalabeis kapoia pragmata giati poli apla eisai dimosios ipalilos,oi apefthias anatheseis gia ena dimo einai oti pio kalo san ergaleio gia mizes.
    etsi pano moy to afentiko moy mporei na exei tin oikonomiki anesi gia na exei mia tetia gramatea politelias san emena kai pername telia sto nisi.to kseroyn oloi.
    akoma kai oi glaroi to lene.
    Pano sinexise to ergo sou apla na exeis ta matia sou anoixta mporeis ki esi na ginis lamogio.oso asxolise me ta kina olo kai kati tha bris gia na fas.
    ki an den ta kataferis etsi kane allgi filoy kai piase to arxeotero epaggelma tis gis..
    ela apo to nisi an the na soy matho ta kolpa kai na pioyme kafe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα και τις κουρτίνες βρε ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ανάθεση σε κατάστημα εκτός Μεγαλόπολης? (Μόλις το είδα στο "διαύγεια")

    Ούτε ... κουρτίνες δεν έχει η Μεγαλόπολη πια???

    Τόσο πολύ την αγαπάτε αυτή τη ρημάδα την πόλη....

    Έλεος βρε αλήτες... Τα ρημάξατε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Apofasiste ti thelete paidia???o filos ton 2:19 milaei gia panellinious diagonismous eno esi file thes na peftoun ta lefta stin megalopoli,mipos telika den kseroume ti theloume???

      Διαγραφή
  13. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ Μ.......ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την απευθείας ανάθεση στον προμηθευτή Ι. & Ν. Λεμπέκου Ο.Ε (Γεωργίου Α΄28,
    Τρίπολη) με ΑΦΜ:099726358 Δ.Ο.Υ. Τρίπολης έναντι αμοιβής 6.370,17€,
    συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (23%), την προμήθεια των παρακάτω ειδών:
    ΑΔΑ: ΒΛΕΖΩΛ8-Φ5Π
    Β. Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΩΔ: 10-7135.005 του προϋπολογισμού του Δήμου
    έτους 2013.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ.

      Διαγραφή
  15. Ανακήρυξη του Αρχιτέκτονα κ. Απόστολου Παρπαϊρη ως Επίτιμου Δημότη του
    Δήμου Μεγαλόπολης....ουστ άχρηστοι
    αντί να κάνετε επίτημο δημότη τον κ. Μαρτίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kai ton martino anakirisoun epitimo dimoti .....

      Διαγραφή
    2. Ο ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΑΝΉΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΑΞΊΩΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ.

      Διαγραφή
  16. pano gia ta prostima pou exoun pesi ston prohgoumeno dimarxo kai tous simboulous toy des les tipota mono gia tis apeuias anauesis milas oi opies einai kai alitines diladi yparxoun ta erga den einai maimou.
    pano yparxoun kai episima xartia pou lene ta onomata auton pou exoun timoriti gia rota sto kafeneio to jeroyn oloi mono esi den to jeris .
    Sta leo auta gia ti dikaiosuni kai gia na jeroume oloi ti leme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην μπερδευτούμε, αναφέρεσαι στον πρώην δήμαρχο Μεγαλόπολης , τον Φαλαισίας η τον Γόρτυνος?
      Γνωρίζω και έχω αναφέρει πολλές φορές όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει. Πάντα δημοσιεύω ότι χαρτιά και αποφάσεις βρίσκω.
      Μάλιστα πολλές φορές υπάρχουν χαρτιά που τα ζητάω από κάποιους ' αντιπάλους " και δεν μου τα δίνουν.
      Έχω γράψει και για τα δάνεια που έχουν πάρει και για τα έργα που φαίνονται να μην έχουν γίνει και για τα χρέη που άφησαν , όσοι άφησαν.
      Και μάλιστα αναλυτικά και με λίστες.
      Επίσης έχω δημοσιεύσει και όλες τις καταγγελίες για τον πρώην δήμο Φαλαισίας - θυμάσαι νομίζω ότι είχα κατέβει μαζί του- και μάλιστα έχω αναρτήσει και όλα τα έγγραφα.
      Οπότε σε παρακαλώ πες μου αν έχω ξεχάσει η μου έχει διαφύγει κάτι να το βάλω και αυτό.

      Διαγραφή
    2. Πριν εκφράσουμε άποψη, και μάλιστα κακή, καλό είναι να ψάχνουμε μια υπόθεση ή να ρωτήσουμε κάποιον που ξέρει.

      Διαγραφή
    3. pano gia ta prostima pou exoun pesi ston prohgoumeno dimarxo kai tous simboulous toy des les tipota mono gia tis apeuias anauesis milas oi opies einai kai aliotikes diladi yparxoun ta erga den einai goriles.
      pano yparxoun kai episima xartia pou lene ta onomata auton pou exoun timoriti gia rota sto kafeneio to jeroyn oloi mono esi den to jeris .
      Sta leo auta gia ti dikaiosuni kai gia na jeroume oloi ti leme
      DEN IMASTE MONO EMEIS KLEFTES RE PEDIA EINAI KAI OI ALLOI.
      DEN KLEBOYME MONO EMEIS MOREEEEEEE...
      OYAAAAAAAAA.................

      Διαγραφή
  17. ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙ ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ, Ο ΛΕΦΑΣ, Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, Η ΓΕΩΡΓ ΓΑΛΑΝΗ ΚΛΠ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μάλλον γι αυτό μιλάει ο ποιητής...

      Και για του λόγου το αληθές, είναι η προ-προηγούμενη επιτροπή, και για το συγκεκριμένο ζήτημα μπήκε διοικητικό πρόστιμο περίπου 60-80 ευρω στον καθέναν.

      Διαγραφή
    2. milane gia 12000 sto tsirigoti kai apo 2500 stous ypoloipous sto kolpo einai mplegmenoi kai poli koliti tous upaliloi ????
      to prostimo den einai sigoura 60-80 euro mipos prepei na zititei episimo xarti apo to dimo -lev ego- na jeroume ti leme

      Διαγραφή
    3. ΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ (ΑΝ ΘΕΛΕΙ) Ο ΑΛΕΒΙΖΟΣ ... ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ .... ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog