Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Εξιχνίαση μίας (1) υπόθεσης κλοπής- Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ατόμου



Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) υπόθεση κλοπής σε οικία, η οποία είχε γίνει την 30.11.2013 το μεσημέρι, στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 41χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε η 41χρονη, είχε αφαιρέσει από οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, χρήματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (16.12.2013) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για ληστεία.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (16.12.2013) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, αφαίρεσε από αγρόκτημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog