Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Xριστουγεννιάτικο Παζάρι στην Τρίπολη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Τρίπολη (Εθνικής Αντιστάσεως 35- δίπλα από το κατάστημα υποδημάτων Μποβέτα), από την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 έως και την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες 10:00 π.μ.- 2:30 μ.μ. και 5:30 μ.μ. έως 9:00 μ.μ.

Στο εργαστήρι μας φέτος, οι εθελοντές μας  δημιούργησαν υπέροχες κατασκευές όπως χειροποίητα γούρια (σε πολλά χρώματα και σχέδια), Χριστουγεννιάτικους δίσκους για να στολίσετε το τραπέζι σας, Χριστουγεννιάτικα  στεφάνια  με μοντέρνο ύφος, κεράκια με νότες κανέλας, διακοσμητικά βαζάκια για κάθε χώρο και στυλ και πολλά άλλα που θα δείτε από κοντά κατά την επίσκεψη σας στο παζάρι μας!!

Επίσης θα υπάρχουν τα είδη του Συλλόγου  όπως οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες μας, τα ημερολόγια, τα σχολικά μας, οι πετσέτες, τα γυάλινα μπουκάλια μας και τα ποτήρια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια.
Το πρώτο εξάμηνο του 2013 στήριξε 30.088 παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες την ημέρα,
365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.


Σας περιμένουμε λοιπόν όλους,

γιατί…

αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!!

                                     
                                                   Τρίπολη, Ελευθερίου Βενιζέλου 34, ΤΚ 22100
Τηλέφωνο: 2710234154, Φαξ: 2710234155
e-mail: tripoli@hamogelo.gr
www.hamogelo.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog