Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Αυτά είναι τα πιθανά ονόματα (από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) για την Περιφέρεια Πελοποννήσου


Σε  εξέλιξη  η  διαδικασία  οριστικοποίησης  των  ονομάτων  που  θα  κατέλθουν
στις  αυτοδιοικητικές  εκλογές  του  Μαϊου  2014.
Σήμερα  σας  δίνουμε  τα  πρώτα  στοιχεία  για  τους  υποψηφίους  ΝΔ  και  ΣΥΡΙΖΑ  για  την  περιφέρεια  Πελοποννήσου




ΝΔ  ΠελοπόννησοςΑν και την υποψηφιότητα του εν ενεργεία περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη υποστηρίζουν γαλάζια στελέχη και οι «κρυφές» δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχει ισχυρό προβάδισμα,
η ΝΔ προσανατολίζεται σε πρόσωπα όπως η βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου, ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και πρώην βουλευτής Γρηγόρης Αποστολάκος, ο νυν δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας ενώ δεν αποκλείεται τη στήριξη να πάρει πρόσωπο από το χώρο της αγοράς.


ΣΥΡΙΖΑ Πελοπόννησος


Οι βουλευτές Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος (είναι και περιφερειακός σύμβουλος) και Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας ή ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δ.σ. Τρίπολης Τάσος Παπαζαχαρίας ο οποίος όμως μπορεί να είναι υποψήφιος στο Δήμο Τρίπολης.
Ωστόσο δεν αποκλείεται εφόσον προκριθεί η λύση της διεύρυνσης να είναι υποψήφιος άλλο πρόσωπο-έκπληξη εκτός ΣΥΡΙΖΑ.



                                                        ΠΑΣΟΚ  Πελοπόννησος
Ο Πέτρος Τατούλης είχε εκλεγεί το 2010 με χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα επαναληφθεί το ίδιο έργο, εφόσον δεν κάνει ανάλογη επιλογή η ΝΔ.
Σε κάποιες δημοσκοπήσεις έχει μετρηθεί ο Δημήτρης Ρέππας, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του πρώην βουλευτή Δημήτρη Κουσελά.

Πηγή:  ΤΥΠΟΣ  της  ΚΥΡΙΑΚΗΣ




1 σχόλιο:

  1. Ο ΡΕΠΠΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ... ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog