Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο Αποκριάς στη Μεγαλόπολη



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Δήμο Μεγαλόπολης για τις απόκριες, με τον εορτασμό να κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο της μεγάλης αποκριάς..

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 01 Μαρτίου, «ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ»  στη σκεπαστή πλατεία Πολυβίου και ώρα 8.00μ.μ., θα  αναβιώσουμε το αποκριάτικο έθιμο ανάμματος φωτιάς.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ, στηρίζοντας για άλλη μια φορά τον εθελοντισμό, θα στήσουν ξανά την κουζίνα τους και θα σερβίρουν παραδοσιακό βραστό με τραχανά, μακαρόνια, ζεστές τηγανίτες και πολλές άλλες λιχουδιές.
Οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής μας, θα παρουσιάσουν τον τόπο τους και θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακά προϊόντα, σπιτικά φαγητά και γλυκίσματα.
Επίσης, κοντά μας θα βρίσκεται και ο συμπατριώτης μας Χρήστος Μυλωνάς, με μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών, για μια πολιτιστική – μουσική εκδήλωση, με γνήσια πάντοτε δείγματα απ’ τη δημοτική μας μουσική.
Ελάτε να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να αναβιώσουμε τα αποκριάτικα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νεότεροι.
Σας περιμένουμε όλους.!!

Εκ του Δήμου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog