Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Νικολάου: "Οι… ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ Σ.Δ.Ι.Τ. , η κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ"

Δήλωση του Δημήτρη Νικολάου, Δημοτικού Συμβούλου και υποψήφιου δήμαρχου Τρίπολης με την «Λαϊκή Συσπείρωση»   

20/03/2014

Οι… ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ Σ.Δ.Ι.Τ. , η κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τον κ. Βουδούρη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Γιαννούλη υποψήφια Δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Τρίπολης τάχθηκε - σε συνέντευξή της στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης στις 18/03/2014 - ανεπιφύλακτα υπέρ των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και μάλιστα σε ότι αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων. Στις συμπράξεις αυτές το κράτος βάζει το σύνολο σχεδόν των κεφαλαίων και οι επιχειρηματικοί όμιλοι εκμεταλλεύονται το έργο με τους δικούς τους όρους για δεκάδες χρόνια.
Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν συμφωνεί με την παραχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες με ΣΔΙΤ η κ. Γιαννούλη απάντησε: «Βεβαίως, σε όλη την Ευρώπη αυτό γίνεται» αναζητώντας στην συνέχεια μια καλή …αριστερή ΣΔΙΤ!!
Άραγε θα ψηφίσει ο κ. Παπαζαχαρίας (σημερινός επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ) την κ. Γιαννούλη;
Γιατί στην συγκέντρωση των κατοίκων στην Ασέα αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ήταν λάβρος κατά της παραχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» πάντως καλεί τους δημότες να «φυλαχτούν» και από τις …αριστερές ΣΔΙΤ και από την …αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog