Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γιαυτό κύριοι Δήμαρχοι (Μεγαλόπολης) ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ!!!!






(Επιστολή  μιας  κατοίκου  της  Μεγαλόπολης)


Σας απευθύνομαι πολύ θυμωμένη.
 Θυμωμένη με την αναλγησίας σας, την αναποτελεσματικότητα σας και κυρίως με την ασυνέπεια του λογού σας.
Διότι είναι ανεπίτρεπτο μια πόλη η όποια έχει υποστεί τις συνέπειες στο περιβάλλον της
και στην υγεία των κάτοικων της από τις βιομηχανικές μονάδες παράγωγης ηλεκτρικού ρευματοφόρα μαστίζεται από ανεργία και να συρρικνώνεται δραματικά!!!.
Η παθητικότητας σας και η έλλειψη οράματος μας οδήγησε άδω!!!
με εξοργίζετε!!!!

Έπρεπε αυτή η πόλη να ήταν πόλη πρότυπο!!! πόλη κόσμημα!!!.
Όμως για να είχε επιτευχτεί αυτό το αποτέλεσμα έπρεπε κύριοι να έχετε πρώτα απαλά αγάπη για τον τόπο και τσαγανό να διεκδικήσετε ανταποδοτικά οφέλη  από την εν λόγω βιομηχανία.
Ώστε να δημιουργήσετε πάρκα με ποδηλατοδρόμους, με δρόμους περιπάτου λίμνες κ.λπ.
αθλητικό πάρκο με γήπεδα και πισινές , ζωολογικό κήπο, παιδικές χαρές
υπαίθριες εικαστικές εκθέσεις  κ.τ.λ.

Δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού η αντιγραφή από αλλά κράτη
αντίθετα είναι  πολύ δημιουργικό.
Θα έπρεπε κύριοι να έχετε υπερπηδήσει τα οποιαδήποτε γραφειοκρατικά εμπόδια
 και να έχετε αναδείξει την πολιτιστική μας κληρονομία σε όλο της το μεγαλείο
και να μην αποτελεί για σας απλά μια παράγραφο-δόλωμα για ψήφο στα προεκλογικά σας φυλλάδια.

Η ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου και η δημιουργία Μουσείων
(Αρχαιολογικού, Παλαιοντολογικού) ήταν αναγκαία
ώστε τα ευρήματα να βρουν τη θέση που τους αξίζει δηλαδή στο φως ...
και όχι διάσπαρτα στα υπόγεια άλλων μουσείων ανά την Ελλάδα,
είναι ντροπή για κάθε Μεγαλοπολίτη!!!
Επίσης η ανάδειξη των Βυζαντινών Μνημείων, το Ενετικό Κάστρο,
 τα Ιστορικά μας Μοναστήρια ώστε να καταστήσουν την περιοχή τόπο προορισμού.
Έτσι κύριοι έρχεται η ανάπτυξη ενός τόπου κατά την ταπεινή μου άποψη
και όχι με προεκλογικές υποσχέσεις και ... ασφαλτοστρώσεις!!!

Λυπάμαι κύριοι
τόσα χρόνια 20 στο σύνολο πολλά από αυτά τα εξαγγείλατε ...
όμως δυστυχώς δεν κάνατε πραγματικότητα τίποτα από αυτά!!!!!!...
ακόμα έχουμε ανέργους που συνεχώς αυξάνονται, η ανέχεια έχει μπει στο 80%
των νοικοκυριών και η πόλη συρρικνώνεται δραματικά
και εσείς ανακυκλώνεται τα πρόσωπα που αποτελούν τα ψηφοδέλτια σας
ευαγγελιζόμενοι την ανανέωση με μπαγιάτικα υλικά και μπαγιάτικες εξαγγελίες
και πρακτικές.
Έχετε όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα... Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ
και το γνωρίζετε πολύ καλά.

Γιαυτούς τους λόγους κύριοι δεν μπορώ να σας ψηφίσω
και γνωρίζω επίσης πολύ καλά ότι αδιαφορείτε
αλλά για μένα αυτή η επιστολή ήταν συνειδησιακή ανάγκη.

9 σχόλια:

  1. Δηλαδή άτομα όπως ο κ. Ανδρι@ν@ς ή ο κ. Β. Γεωργακόπουλος παραδείγματος χάρη δεν ανοίκουν στα 20 χρόνια που πέρασαν?
    Γύρισε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΑ .ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΛΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγιάσει το στόμα σου. Δεν είσαι η μονη. Ειναι το 80% των μεγαλοπολιτων που τα βλεπουν αυτα. Αλλα οι πιο πολύ απ αυτούς θα ψηφίσουν τα ίδια και τα ίδια λόγω συνήθειας και δήθεν υποχρέωση. Υποχρέωση για ενα δίμηνο, για μια λαμπα φωτισμο κτλ. Και αρκετοί αλλοι γιατι ο γιατρος μας έσωσε τη γιαγιά απ το εγκεφαλικό. Μα σεν ψηφίζουμε αξιο γιατρο αλλα αξιο δημαρχο. Αν ψηφιζαμε αξιο ιατρο ενας θα έβγαινε με ποσοστό 90%. Ναι ειναι αξιος γιατρος δεν αντιλεγω αλλα δεν ειναι αξιος δημαρχος. Περαστικα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ, ΠΑΡΚΑΚΙΑ ΜΕ ΦΡΙΚΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΛΑΤΖΟΥΡΙΖΟΥΝ ΚΤΛ...ΚΤΛ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΔΕΗ ΒΟΛΕΥΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΜΕΝΑΝ ΑΠΕΞΩ....ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΚΑΚΙΑ,ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ......ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΟΝΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ 50-50 ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ....ΟΙ ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΠΑΡΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ, ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΡΟΔΙΕΣ ΚΤΛ ΚΑΜΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ....ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ...ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ....ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος κουνηθειτε ρε που τα θελετε στο στομα ολα

      Διαγραφή
  5. Τα βουνά δεν είναι άχρηστοι όγκοι χώματος, έχουν ιδιαίτερη σημασία στην ισορροπία της φύσης.
    Μην ξεχνάτε ότι ο άνθρωπος πληρώνει ήδη την υπέρμετρη εκμετάλλευσή της.
    Η λύση για να ευδοκιμήσουμε δεν είναι να βιάσουμε τη φύση αλλά να φροντίσουμε να εναρμονιστούμε με αυτή εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πλέον παρά φύση δημιουργήματα.
    Ανοίξτε και κανένα βιβλίο, δώστε στον εγκέφαλό σας την χαρά να τεθεί σε λειτουργία και μην ξεστομίζετε τέτοιες ανοησίες γιατί όταν δείχνετε τόσο εύκολα την φύση ως εμπόδιο στην δική σας ανάπτυξη σίγουρα δεν θα αργήσει η μέρα που θα δείξει η φύση εσάς για όλες τις δισλειτουργίες που τις προκαλέσατε πιστεύοντας ότι σας ανήκει.
    Δεν σας ανήκει τίποτα παρά το θλιβερό σαρκίο σας, όσο για το πνεύμα σας αυτό φαίνεται ότι πη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΜΑΝΤΑΜ! ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτον μαντάμ να αποκαλέσεις τη γυναίκα σου, εμένα δεν με γνωρίζεις. Αγαπητέ μου εγώ δεν έθεσα υποψηφιότητα για δήμαρχος, ούτε ανέπτυξα καποια δική μου θεωρία. Απλά αναφέρω το δεδομένο ότι τα βουνά δεν είναι άχρηστοι όγκοι χώματος. Για το ρόλο τους στην ισορροπία της φύσης θα σου πω να δώσεις τη χαρά στον εγκέφαλό σου να ανοίξεις κανένα βιβλίο αλλά επειδή αυτό το θεωρώ αδύνατο ψάξε στο διαδίκτυο τουλάχιστον.
    Και μετά αναρωτιόμαστε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΣΕΥΧΗ ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ)ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!!ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ Η ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ ΜΕΡΟΦΑΙ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΜΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΕ 586 ΜΙΚΤΑ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΗ ΚΑΙ Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!ΔΕΝ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ 8ΜΗΝΑ!!ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog