Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: ευχαρηστήριο μήνυμα για τις εκλογές

ΚΟΥΤΡΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ευχαριστώ τους Μεγαλοπολίτες και τους ψηφοφόρους από τα χωριά του Δήμου μας και ιδιαίτερα τους πατριώτες από το Λύκαιο που με τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Επίσης ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας «Δημοτική Ενότητα» και το νέο Δήμαρχο κ. Διονύση Παπαδόπουλο, στον οποίο εύχομαι καλή, δημιουργική και επιτυχημένη θητεία για το καλό όλων των Δημοτών και γενικά του Δήμου Μεγαλόπολης.
Τέλος εύχομαι σε όλους υγεία και καλό καλοκαίρι

Κουτρής Αθανάσιος

27 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κουτρή καλησπέρα σας .

    Αφήστε τις μετριοφροσύνες , η παρουσία σας ανέδειξε δήμαρχο τον κ. Σάκη . Αν δεν είχατε πάρει εσείς τόσες ψήφους , απλό δεν είναι ? , θα είχε βγεί δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΚΟΥΤΡΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ .
      ΦΥΣΙΚΑ ΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΔΩ ΚΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ.
      ΚΑΙ ΓΙΑΥΘΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΗ.
      ΑΛΛΑ ΧΡΟΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΟΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9.55 ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12.44 ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΗΘΟΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΩΣΑΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    4. γιαυτο πηγε και ψηφισε τη δευτερη κυριακη γιατι του υποσχεθηκαν δημαρχια σε 5 χρονια και μη μου πεις οχι

      Διαγραφή
    5. ΜΠΑ!!!!ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ;;;;ΈΕΕΕ

      Διαγραφή
  3. ΘΑΝΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.
    Ο ΛΑΟΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο γιά το ήθος σου δεν έχει σημασία πόσο ψήφοσυλλέκτης είσαι γιατί από ότι είδες και ο ένας ψήφος έχει σημασία όσο για τους ψήφους ψάξε στους υποτιθέμενους συντρόφους από Τριπολιτσά μεριά πού σφύριζαν κλέφτηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pragmatika ena atomo pou aksizei kai eprepe o kosmos na ton stiriksei,ena atomo pou boithaei opion ton xreiastei xoris antalagmata,xoris ekviasmous,xoris apaitisi gia tin psifo,thanasi na eisai panta kala kai na sinexiseis na eisai o idios!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερώτηση : Ο κ. Μπούρας στο συμφωνητικό που έκανε για την παράδοση της δημαρχίας στα μισά της θητειας του , πρόβλεψε να μοιραστεί και της αρχηγία της μείζονος αντιπολίτευσης ? Με τρώει η αγωνία ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΝΑΣΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΡΓΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΣ ΠΡΕΣΤΙΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκολιστε με την καρέκλα.
      Οποίος θέλει προσφέρει κ Χωρίς να εχει καρέκλα.
      Αρκεί να θέλει κ να τον αφήνουν.
      Αν δητε δίπλα σας υπάρχουν τετοια παραδηγματα.
      Οποίος αγαπά τον τόπο του δεν χρειαζετε καρέκλα.

      Διαγραφή
  8. To Κουρουνιού θα κρίνει το αποτέλεσμα υπάρχουν μεγάαλες ενδείξεις ανατροπής του αποτέλεσματος σήμερα το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ... ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ... ΣΩΘΗΚΑΜΕ...

      Διαγραφή
    2. Όσο και να θέλετε κάποιοι να αλλάξει το αποτέλεσμα, λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Οι φήμες περί Κουρουνιού, είναι μόνο φήμες. Έχω ακούσει την ιστορία με 200 παραλλαγές. Αυτά που σας λένε μερικά άτομα του κ. Μπούρα, για να απαλύνουν τις πληγές σας, δεν αντικατοπτρίζουν και την αλήθεια. Στα ψηφοδέλτια του χωριού, δεν έχει βρεθεί τίποτα μεμπτό. Και αυτό το αναφέρω με κάθε σιγουριά.

      Διαγραφή
    3. ΜΟΥΤΖΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΝΙΟΥ, ΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΓΑΝΕΣ....

      Διαγραφή
  9. Ο Θανάσης είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως......""""" ο Θανάσης εχει υπογράψει συμφωνία με το δήμαρχο ότι θα είναι έμμισθος σύμβουλος σε θέματα τοπ.αυτοδιοικοισης ότι όμως δεν έκανε σκληρό αγώνα για το συνδυασμό πιθανόν να αναιρέσει τη συμφωνία.
    ε Θανάση. Δεν μπορεί άλλοι να έκαναν αγώνα και άλλοι να πάρουν τα χρήματα μπορεί να έχεις γνώση από την Περιφέρεια αλλά δεν θα την πουλήσεις τη συμμετοχή σου τόσο ΑΚΡΙΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΡΗΓΩΤΗΣ
    ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΛΑΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ
    ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΛΑΙΣΙΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ Ο ΜΠΟΥΡΟΦΑΓΟΣ
    ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΤΟΥ .
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΥΣΕΚΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ Ε ;ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ [ο αποδυτηριακιας]

      Διαγραφή
    2. BΛΕΠΩ ΤΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΚΗΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΦΑΓΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΑΧΑΧΑ[Ααποδυτ]

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα, ό,τι να 'ναι. Θέλετε και τα λέτε;! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι περιβαλλόμαστε από πολλά κιλά ηλιθίων.

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
      ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ - ΦΟΥΣΕΚΗ - ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΛΙ.
      ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΦΜ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΜΜΕ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ, ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
      ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΙ , ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΧΑΡΑ.
      ΚΡΙΜΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    5. τελικα ο θανασης γινεται αφορμη και ξεκιναει ο διαλογος

      Διαγραφή
  11. 4΄.03 ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΡΑ,[αποδυτ] 4,47ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΙΦΟΥΚΑ. ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ. ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΞΥΠΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΚΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΔΥΡΡΑΧΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΝΑ ΓΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog