Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Μυστήριο για την ανθρωποκτονία στο Σχίνο Κορινθίας

 Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 57χρονου ημεδαπού, στο Σχίνο Κορινθίας




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (15.6.2014) το πρωί, σε δασική περιοχή του Σχίνου Κορινθίας.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Για τον 57χρονο, είχε δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικό του πρόσωπο, στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας την 10.6.2014.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-------------------

Για τον 57χρονο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στην Ασφάλεια Δραπετσώνας την περασμένη Τρίτη 10 Ιουνίου.
Στο σημείο πήγε ο Ιατροδικαστής Ναυπλίου, καθώς και συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει εγκληματική ενέργεια, αφού ο 57χρονος έχει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog