Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης: ποδηλατάδα Σάββατο 21 Ιουνίου στην πόλη

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η Α.Λ.Μ.Α. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

διοργανώνει τον ποδηλατικό γύρο Μεγαλόπολης που είναι αφιερωμένος στην ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .

ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ – ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ο σεβασμός και η προσεκτική οδήγηση είναι βασική προϋπόθεση μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων.



Αντικειμενικοί στόχοι της διοργάνωσης είναι

· Να ευαισθητοποιήσουμε τους οδηγούς και τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας .

· Η αναβάθμιση του κοινωνικού ρόλου του αθλητισμού

· Η ελεύθερη συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα και η χαρά της συμμετοχής και άσκησης.

Η συμμετοχή στον ποδηλατικό γύρο είναι ελεύθερη για όλες τις ηλικίες .

Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία στις 18.30 .

Με την λήξη της διαδρομής θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά από γνωστούς dj της πόλης μας

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στο περίπτερο της ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία στις 18 19 20 και

21 Ιουνίου το απόγευμα

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Σταύρος τσιχλης 2791022210
Ζωταλης Ιωάννης 2791022097
Ηντουνας Δημήτρης 2791023907
Κυριαζης Σπύρος 6979224615
Κρόκος Γεώργιος 6976226797
Γιαννόπουλος Γεώργιος 6982584672

25 σχόλια:

  1. Kανένας από την αρχή δεν μπορεί να αμφισβήτηση τις καλές προθέσεις των διοργανωτών της συγκεκριμένης διοργάνωσης η άλλων παρόμοιων .Είναι όμως κάποια πράγματα που επιτέλους πρέπει να μπουν σε μια σειρά. Παρακολουθώντας αρκετά χρόνια τώρα τις παρόμοιες διοργανώσεις που γίνονται άλλοτε από την πάλε ποτέ κραταιά παρεμβατική ,άλλοτε από τον δήμο η άλλους φορείς ,πιστεύω ότι όλα γίνονται ΜΟΝΟ ΤΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ. Αν πράγματι φίλοι μου θέλετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό τότε (χωρίς παρεξήγηση )θα παρατηρούσα τα παρακάτω.
    1. Σε συνεργασία με την αστυνομία της πόλης , καθώς και με εξειδικευμένους φορείς ,να γίνουν ομιλίες και επίδειξη κυκλοφοριακής συμπεριφοράς, στους λεγόμενους ώριμους πολίτες της πόλης. Αν πράγματι θέλετε να δείτε μια απίθανη πολιτισμική κυκλοφοριακή συμπεριφορά ,δεν έχετε παρά να πάτε το πρωί η το μεσημέρι στο 1 ο δημοτικό και θα εκπλαγείτε. Μαμάδες και μπαμπάδες αφού με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια αφήσουν τα αγγελούδια τους έξω από την πόρτα του σχολείου, φεύγοντας είναι ικανοί να πατήσουν κάθε «ηλίθιο» παιδάκι που έχει την απαίτηση να διασχίσει με προτεραιότητα τον δρόμο.
    2. Οι παραπάνω ασχολούμενοι κύριοι (δεν ξέρω αν είναι και μέλη της ΑΛΜΑ), αν πράγματι θέλουν αυτά που κόπτονται ,ας φροντίσουν ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να επιδείξουν κυκλοφοριακή αγωγή και ωριμότητα για να γίνουν τα μελλοντικά ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΑ!!!!Και αυτό το γράφω γιατί μια μικρή πόλη είμαστε και γνωριζόμαστε καλά.
    3.Υπάρχει ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στα περιβόλια που δυστυχώς είτε είναι αναξιοποίητο είτε υπάρχει λόγο ιδιωτικής παρέμβασης. Δεν θα έπρεπε όλα τα δημοτικά ακόμη και το γυμνάσιο να επισκέπτονται το χώρο ,με καθοδήγηση από αρμόδιο φορέα ,και να εκπαιδεύονται σωστά στην κυκλοφοριακή αγωγή τους? Τώρα ο μόνος λόγος επίσκεψης είναι τα υπέροχα σουβλάκια της κυρίας Βάσως.
    4. Τόσα χρόνια που γίνονται αντίστοιχες διοργανώσεις δεν έχει γίνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ. Βρείτε μου μια διαδρομή που μπορεί ένα παιδάκι να πάει μια ασφαλή βόλτα. Ο δήμαρχος έκοψε ένα γλυκούτσικο κονδύλι για τα αδέσποτα (που πήγαν άραγε τα χρήματα????) αλλά δυστυχώς τα παιδάκια που κάνουν βόλτες κινδυνεύουν από τη χάρη τους.
    5. Υπάρχει καμία σήμανση για την κυκλοφορία των ποδηλάτων σε τούτη την πόλη???Αν έχετε δει στείλτε καμία Φώτο.
    6.Η δημιουργία και χάραξη ποδηλατοδρόμων ,καθώς και η σχετική σήμανση ,προηγείται αυτών των διοργανώσεων!!Πιο σημαντικό θα ήταν αν πριν την ποδηλατοδρομία η λέσχη σας είχε κάνει κάτι ανάλογο. Δυστυχώς ακολουθήσατε την πεπατημένη .Πάμε πλατεία, με εφέ, λίγο χαβαλέ ,δώρο μπλουζάκι-καπελάκια,διαφιμιστικούλια,αρκετή διασκέδαση (ο d.g θα είναι σε ποδήλατο??)και αυτομάτως γινόμαστε αρεστοί στην πιτσιρικαρία και στους γελαστούς μεγάλους!!!!!Ξέρω ότι δεν αρέσουν αυτά που γράφω αλλά δυστυχώς έτσι είναι. ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΣΟΥΖΑ ΣΕ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ,ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ Η ΚΡΑΝΟΣ ,ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΒΛΕΠΗ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ?????????????????????????????????????.
    Μετά τιμής . ΓΕΝ.ΜΕΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΙΣΒΙΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΏΝ, ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΌΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΌΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΝ ΤΣΙΧΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΡΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΒΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΛΛΟ ΑΝ ΑΠΟ ΤΑΚΤ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως τα λετε ακριβως ειναι τα πραγματα ΔΥΣΤΗΧΩΣ .
      γνωρίζω τα συγκεκριμένα ατομα .
      ειναι άσχετοι και ανοργάνωτοι πλην 2-3 εξεραισεων, αλλα άσχετοι με το αθλημα.
      ειναι αυτοι που ξεσήκωσαν τον κοσμο για τα φωτοβολταϊκά και εκαναν μήνυση στην δεη αλλα αυτοι τελικα την τελευταία δεν υπέγραψαν την μήνυση κατα της δεη.
      ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
      μαλιστα στα καταστηματα τους η δεη εχει κανει ΠΑΡΑ πολλες αγορες ...τυχαίο???
      το χειρότερο ειναι πως ειναι άσχετοι με τα αθλήματα αυτα και μάλιστα δεν αφήνουν καν τους ελάχιστους που ασχολουντε πραγματικά και γνωρίζουν να ασχοληθούν.
      μια απο τα ιδια λοιπόν...
      παρεμβατική .
      φωτοβολταϊκά .κ.τ.λ.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΜΑΣ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ @ΟΥΤΣΕΣ..,. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, Η ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ... ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ; ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
  3. ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ. ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΕΪΚΗ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΕΚΑΣΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους.
    Κρίνουν , λένε για πολιτισμό μιλούν όλοι πίσω από κουβέντες μικροπολιτικής ποιος έκανε σε ποιον , ποιος τα περνη , ποιος Δεν τα παίρνει , φωτοβολταικα , παράνομους αγώνες , σούζες , κολιες κτλ και όλα αυτά από απόσταση ασφάλειας. Και τα σημαντικότερο αυτός που τα λέει όλα αυτά πρέπει να τα έμαθε από την κουτσομπόλα της γειτονιάς γιατί δεν νομίζω να τα ιδε με τα ματιά του.
    Βλέπω το ίδιο παραμύθι τα τελευταία 30 χρόνια. Πιστεύω ότι ζούμε σε μια πόλη οπού οι πολίτες της δεν κοιτάμε τα βασικά προβλήματα γύρω τους και να γίνουν ένα με αυτά για να μπορέσουν να λυθούν ,να βοηθήσουν τους νεότερους για να οδηγηθούν σε σωστά μονοπάτια αλλά κοιτούν να βγάλουν τα ματιά τους ο καθένας για το συμφέρον του και την παράταξη του…και η πόλη να βρίσκεται μόνιμος σε ένα λήθαργο για το συμφέρον μερικών που θίγονται γιατί δεν έχουν μερίδιο από την πίτα.
    Εγώ προσωπικά δεν έχω καμιά επαφή με την Α.Λ.Μ.Α. παρόλα αυτά είδα νέους ανθρώπους να προσπαθούν και να επιμένουν , να αρχίζουν δειλά δειλά να δείχνουν κυρός και σοβαρότητα της όλης κατάστασης σε ένα σύλλογο που είναι ακόμα σε προνηπιακο σταδιο,δεν πειράζει όμως εμείς εκεί στην λασπολογία και να τους κάψουμε στην πύρα σαν της μάγισσες των μεσαίωνα , τα ιδία έκαναν όλοι αυτή και με κάποιους άλλους συλλόγους οπός την θεατρική ομάδα που είχα ακούσει και εγώ τα χειρότερα πήγα σε μια παράσταση τους και έμεινα άφωνος με την προσπάθεια τους πέρασαν όμως τα χρόνια και τους ξέχασαν αυτούς γιατί τώρα έχουμε την Α.Λ.Μ.Α γιατί όπως είδα και σε μια συνέντευξη έχουν ζήτηση να εκμεταλλευτούν την πιστά μοτοκρός μαζί με την βοήθεια της ΔΕΗ , Ομάδα διάσωσης Αρκαδίας και όχι για το συμφέρον τους αλλά για το κοινό κάλο της πόλης
    Παντός ναι πρέπει να σβήσουμε την Α.Λ.Μ.Α από τον χάρτη και να τους βάλουμε όλους φυλακή μήπως και σωπάσουν , γιατί χαλάσει τα παιχνίδια-συμφεροντα μερικών!
    Και συνεχίστε εσείς να μου λέτε για πολιτισμό κτλ και αυτόματος να γυρίζετε και να μιλάτε πίσω από την πλάτη του καθενός , αν αυτό το θεωρείτε πολιτισμό τότε για ποιον πολιτισμό μιλάμε ? πολιτισμό φασιστικής φυλής η ανθρωποφάγων του Αμαζόνιου.
    Και κάλο βραδύ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΣΎΜΦΩΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΙΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ?
      ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΈΚΡΙΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
      ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
      ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 2,33 ΣΤΙΣ 17/6 ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Π...ΤΣΕΣ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Η ΕΧΑΣΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΨΑΘΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Η ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΕΡΕΣΕ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να γινουν αυτα στην μεγαλοπολη φιλε μου και να γίνονται διαφορες εκδηλώσεις αλλα το θεμα ειναι παντα τα δυο με τρεια ατομα, οι συνήθεις γνωστοί ύποπτοι που θελουν να μπουν μπροστα για να ικανοποιησουν τα προσωπικά τους συμφεροντα.
      Το θεμα με τα φωτοβολταϊκά δεν ειναι ποιος έχασε αλλα αν κάποιος κέρδισε χρήματα.
      Γιατι δεν απαντάνε αυτοι που δημιούργησαν τοτε την κίνηση μεγαλοπολιτων και ξεσήκωσαν τον κοσμο εναντίων του φωτοβολταικου παρκου και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ , αλλα ας απαντήσουν αν κοτεψαν και δεν υπέγραψαν την μυνηση κατα της ΔΕΗ τελικα?
      Την στιγμη που εχουν επαγγελματικες συναλλαγές με την ΔΕΗ στα καταστηματα τους.
      Τοτε καλουσαν τον κοσμο στην πλατεία ,τωρα που τους ρωταει ο κοσμος γιατι δεν απαντάνε?
      Καθαρος ουρανος δεν φοβατε ,εμπρος εσεις οι δυο τρεις συγκεκριμενοι επαναστάτες και σωτήρες της Μεγαλόπολης ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.
      ΤΟΛΜΑΤΕ?

      Διαγραφή
  6. κατινούλες της μεγαλόπολης ενωθείτε!
    ολές οι καλές οι κουτσομπόλες έχουν βρεί την στέγη τους εδώ μέσα.
    σας πειράζει που κάποιοι πήγαν σε 'ενα απομακρυσμένο χώρο και έκαναν επίδειξη και όσο και αν θέλετε να λέτε ψέμματα υπήρχαν προφυλάξεις.
    είναι οι ίδιοι που κατηγορούνται ότι τρέχουν μέσα στην πόλη για εσάς.
    είσαστε μίζεροι και κακοπροαίρετοι , σας ενοχλεί που κάποιοι ασχολούνται και επιλέγετε τον μηδενισμό τους.
    να μείνετε κλεισμένοι στα καβούκια σας και να κάνετε παρέα με τις αράχνες σας.
    α και να μην το ξεχάσω, τα συγχαρητήρια μου στον μεγαλόπολη φμ που δίνει βήμα στον κάθε κομπλεξικό, ενδεχομένως να είναι και πολλοί λίγοι και πολύ γνωστοί όσοι τα γράφουν αυτά.
    καληνυχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ;

      Διαγραφή
    2. σε πονάει εσένα γιατί όλοι έχουμε πάρει χαμπάρι τι παιχνίδι γίνεται εδώ μέσα με τα σχόλια....εγώ έχω κάτσει στον καθρέπτη και μου αρέσει αυτό που βλέπω, για δοκίμασε και εσύ να δείς φρίκη που θα αντικρύσεις!!

      Διαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ? ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΡΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΠΙΑΣΤΩ ΣΤΟ "ΘΑ ΕΦΕΡΝΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ" ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ Η ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΠΑΣΙΕΤΖΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ) ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΟΤΙ Ο Κ.ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ.
      ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ,ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΕΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ Ή ΜΗ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ.
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΊ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΠΕ.

      Διαγραφή
    2. "ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ,ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΕΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ Ή ΜΗ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ."

      Αυτό είπε; Να μην το είχατε και μπροστά στα μάτια σας, να πω εντάξει. Αλλά είναι μπροστά σας αυτό που έγραψε ο Γιώργος

      "ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΡΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ"

      Αυτό έγραψε. Το "αν ΚΑΠΟΙΟΙ την είδαν ραλίστες..."
      μεταφράζεται ως
      "ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝ";
      Τότε ορισμένοι έχετε πρόβλημα κατανόησης και ερμηνείας του γραπτού λόγου. Το δεύτερο που είναι ξεκάθαρο από το παραπάνω σχόλιο είναι πως υπογράφει μόνο με το ονοματεπώνυμό του. Εγώ δεν είδα να αναγράφεται κάπου "δελτίο τύπου" ούτε διέκρινα να αναγράφεται κάποια ιδιότητα όπως π.χ "εκπρόσωπος τύπου" άρα τι ερωτήσεις είναι αυτές;
      Δεν έχω σχέση με την λέσχη που έχουν στήσει τα παιδιά αλλά παρατηρώ μια έντονη δυσφορία εναντίον της που εκφράζεται μέσω ανώνυμων μυνημάτων και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Κάποιοι λοιπόν δεν θέλουν την παρουσία της λέσχης στην Μεγ/λη ή πάλι έχουν πρόβλημα με τα πρόσωπα που την απαρτίζουν.
      Το γιατί δεν μας λένε όμως ούτε το τι ενστάσεις έχουν ως προς κάποια πρόσωπα. Δημόσιος διάλογος δεν μπορεί να γίνει έτσι όμως ούτε να δοθούν λύσεις. Αυτή η αθλιότητα με τις ανώνυμες καταγγελίες, γκρίνιες, μπηχτές κτλ έχει παραγίνει.
      Κάτι τέτοιες βλαχοπρακτικές είναι οι κύριες αιτίες που ωθούν τις νεότερες γενιές να στραφούν αηδιασμένες προς άλλες πολιτείες και δευτερευόντως η ανεργία και άλλα θέματα. Η ανεργία είναι κυρίως το χαλάκι που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Μεγαλόπολη για να κρύβουμε από κάτω τις ανεπάρκειες και τις χαζονοοτροπίες της πόλης. Σε λίγο έτσι όπως πάει το πράγμα στην Μεγαλόπολη θα μείνουν μόνο οι συνταξιούχοι και κάποιοι ελάχιστοι νέοι που είναι π.χ μόνιμοι στην ΔΕΗ και δεν μπορούν να πάνε κάπου αλλού (και αυτό όχι απόλυτα).
      Χωριό κανονικό δηλαδή όπως ήταν τα γύρω χωριά την δεκαετία του 90. Στο πέρασμα του χρόνου πέθαναν και οι γέροι και τώρα ούτε νυχτερίδες δεν βρίσκεις σε αυτά.
      Άντε με τις υγείες μας, ας συνεχίσουμε το ξεκατίνιασμα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην Μεγ/λη και το "όραμα" θα γίνει πραγματικότητα.

      Χρήστος Στασινόπουλος

      Διαγραφή
  9. Χρηστο ευχαριστώ για την μετάφραση του κειμένου μου, είναι πραγματικα δύσκολο να καταλάβει κανείς κάτι που λέω με απλά ελληνικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιους ενοεις μαλακες ρε φιλε γιατι μας εχετε μπερδέψει.
      Νομιζετε οτι γραφετε επώνυμα και μπορειτε να βρίζετε τον κόσμο?
      για καντο μας λιανα.
      Ελπιζω να μαςαπαντησεις ο ιδιος αυτην την φορα.

      Διαγραφή
    2. φστ ανωνυμε μαθε τις προυποθεσεις συμμετοχης και διοργανωσης αγωνων και κρινε. το ωραιο ειναι οτι μεινατε στη λεξη "μαλακες" στο οτι απο πανω χλευαζουν ολοι δεν ασχολειθηκε κανεις και αυτο επειδη γραφω επωνυμα. υπερασπιζομαι τον προεδρο που τον γραφει ο αλλος κοντο και κραζει και μου τη λετε. ντροπη και αισχος ειστε επιεικως απαραδεκτοι!

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια στην ΑΛΜΑ Μεγαλόπολη για την προσπάθεια και διοργάνωση.
    Για πρώτη προσπάθεια ήταν τέλεια. Εύχομαι και του χρόνου και ακόμα καλύτεροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσενα γιατι δεν ξερεις ελληνικα βρε ζωον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ Α.Λ.Μ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας μην παρεξηγουμε καταστασεις γεγονότα κι ανθρώπους παίδες. Λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται γιατί δεν είμαστε τέλειοι. Όπως και να ζει το Σάββατο έγινε ένα μεγάλο άλμα για την α.λ.μ.α!!! Πολλά μπράβο σε διοργανωτές και συμμετέχοντες. Παμε για μεγαλύτερα πράγματα. Και πάλι μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog