Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Σημαντικές πολιτικές δηλώσεις της μέρας.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Λ. ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ: Είναι σε εξέλιξη η προετοιμασία της Ν.Δ. ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών, που θα γίνουν στις 7 Ιουνίου του 2009. Με τις αρμόδιες Γραμματείες συζητήσαμε θέματα οργανωτικά, θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την προετοιμασία των διακηρύξεων και του προγράμματος, και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο η Ν.Δ. συμμετέχει, ενόψει των ευρωεκλογών.
Επίσης, τη διεξαγωγή διάφορων εκδηλώσεων για την ανάδειξη των θέσεων αυτών, οι οποίες θα γίνουν και στην Ελλάδα. Προετοιμαζόμαστε, βέβαια, και για το Εκλογικό Συνέδριο του ΕΛΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία στις 29-30 Απριλίου.
-------------------------------------------------------------------

ΕΡΩΤΗΜΑ: Ο κ. Ρέππας είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με αφορμή τη μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2010. Τι θα κάνει η Ν.Δ.;

Λ. ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ: Το επίσημο ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να εμπλέξει το ζήτημα του Προέδρου σε μια άκαιρη, μικροκομματική συζήτηση. Το επίσημο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, απευθύνεται και αδειάζει υψηλόβαθμα στελέχη, όπως ο κ. Πάγκαλος και ο κ. Ρέππας, οι οποίοι ξεκίνησαν αυτή τη συζήτηση.
Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μικροκομματικά παιχνίδια, που έχουν σχέση με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Τα μικροκομματικά παιχνίδια τα αφήνουμε στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog