Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Εκτός ΔΕΗ από 1η Μαϊου ο Κ. Μελάς.


Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ορυχείων της ΔΕΗ Α.Ε. υπέβαλε ο κ. Κωνσταντίνος Μελάς, η οποία θα ισχύσει από 1ης Μαΐου 2009.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μελά για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στη Γενική Διεύθυνση των Ορυχείων από τις διάφορες θέσεις στις οποίες υπηρέτησε κατά τις τελευταίες τέσσερις περίπου δεκαετίες, εξήρε το ήθος και την αφοσίωσή του στην Επιχείρηση και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική και ιδιωτική του ζωή.
Επίσης, ο κ. Π. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Κ. Μελά για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των Ορυχείων, τόσο ποσοτικά όσο και οικονομικά, παρά τις δυσμενέστερες συνθήκες εξόρυξης που αντιμετώπισαν τα Ορυχεία κατά τα τελευταία χρόνια.

Η θέση θα προκηρυχθεί δημόσια και θα πληρωθεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της Επιχείρησης. Χρέη Γενικού Διευθυντή Ορυχείων θα ασκεί, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Γενικός Διευθυντής Εμπορίας, ο κ. Χρήστος Ποσειδών.

3 σχόλια:

  1. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΗ ΠΟΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς ο κ.Μελάς κατάφερε να φύγει με αξιοπρέπεια. Κατά τα λοιπά όλοι οι υπόλοιποι και ειδικά οι ΒΟΚ-άρχες έιναι για γέλια. Κάνουν ότι κωλοτούμπα τους πει ο Αθανασόπουλος και μετά απορούν γιατί τους θεωρούν γραφικούς οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Βέβαια εδώ που τα λέμε το δέλεαρ είναι σημαντικό. Όταν έχεις 2-3 θεσούλες Γενικών κενές τσιμπάει το ψάρι και ότι του πεις κάνει. Wanna be colden boy!!! Αυτή είναι η νέα εταιρική κουλτούρα της ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς ο κ.Μελάς κατάφερε να φύγει με αξιοπρέπεια. Κατά τα λοιπά όλοι οι υπόλοιποι και ειδικά οι ΒΟΚ-άρχες έιναι για γέλια. Κάνουν ότι κωλοτούμπα τους πει ο Αθανασόπουλος και μετά απορούν γιατί τους θεωρούν γραφικούς οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Βέβαια εδώ που τα λέμε το δέλεαρ είναι σημαντικό. Όταν έχεις 2-3 θεσούλες Γενικών κενές τσιμπάει το ψάρι και ότι του πεις κάνει. Wanna be colden boy!!! Αυτή είναι η νέα εταιρική κουλτούρα της ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog