Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Δωρεάν εισιτήρια για θερινά σινεμά.




110.000 εισητήρια και 1.309.000 €
θα διατεθούν φέτος, δωρεάν χορήγηση,
για αυτούς που τα θερινά σινεμά
μιλούν στην ...καρδιά τους.

Το μόνο σχόλιο - παράπονο: Γιατί μόνο στην Αττική κα υπουργέ?

------------------------------------------------------------------------------------


Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου:

Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη- Πετραλιά και η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου ενέκριναν πρόγραμμα δωρεάν χορήγησης 110.000 δελτίων θεάματος αξίας 1.309.000 ευρώ, σε δικαιούχους παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας νομού Αττικής,
για την παρακολούθηση θερινών θεατρικών, κινηματογραφικών παραστάσεων και καλλιτεχνικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Κατόπιν τούτου 1) καλούνται οι εκπρόσωποι των θεάτρων που λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν και που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην κατανομή των εισιτηρίων, να υποβάλλουν αίτηση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3/7/09 στην οποία θα αναφέρουν: α) την τιμή του εισιτηρίου πλατείας θεάτρου, β) το σταθερό αριθμό θέσεων του θεάτρου, γ) τη χρονική διάρκεια των παραστάσεων, δ) τον αριθμό των παραστάσεων εβδομαδιαία.
Τα δελτία θεάματος θα ισχύουν για θέση πλατείας του θεάτρου και η πληρωμή τους θα γίνεται με βάση τα προσκομιζόμενα στον ΟΕΕ αποκόμματα ταμείου των χρησιμοποιηθέντων από τους δικαιούχους εισιτηρίων.

Η τιμή του εισιτηρίου για τα θέατρα δεν θα υπερβαίνει τα 14 ευρώ και για τις παιδικές σκηνές τα 11 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων και ΦΠΑ.

2) καλούνται οι ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές θερινών κινηματογράφων νομού Αττικής που επιθυμούν να συμβληθούν με τον ΟΕΕ να υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 3/7/09 σχετική αίτηση στην οποία θα αναγράφεται α) η τιμή εισιτηρίου κινηματογράφου, β) οι ώρες έναρξης των προβολών, γ) το χρονικό διάστημα λειτουργίας του κινηματογράφου, δ) η ονομασία του κινηματογράφου – στοιχεία εκμεταλλευτή και αριθμός τηλεφώνου για άμεση επικοινωνία.

Το δελτίο θεάματος για θερινούς κινηματογράφους είναι κοινό για όλους τους κινηματογράφους και θα ισχύει για όλες τις προβολές και όλες τις ημέρες,
μέχρι τη λήξη της θερινής περιόδου για κάθε κινηματογράφο. Η τιμή του δε θα υπερβαίνει τα 6,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων νομίμων κρατήσεων και ΦΠΑ και η πληρωμή θα γίνεται με βάση τα προσκομιζόμενα στον ΟΕΕ αποκόμματα χρησιμοποιηθέντων από τους δικαιούχους δελτίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog