Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης <Ο Ερμής>

Την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010, το προεδρείο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, επισκέφθηκε τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να επιβεβαιωθεί η διακηρυγμένη θέση του Συλλόγου, για στήριξη του Πανεπιστημίου, με όσα μέσα και επιρροή διαθέτει, ώστε να ενισχυθεί ο ρόλος του στην τοπική κοινωνία.

Στην παρούσα φάση, το Πανεπιστήμιο σκοπεύει να εγκαταστήσει στην Τρίπολη ψηφιακή βιβλιοθήκη & Κέντρο πληροφόρησης, άμεσα προσπελάσιμο από τους φοιτητές του πανεπιστημίου και γι αυτό αναζητά κτίριο στο κέντρο της πόλης που θα μπορούσε να διατεθεί από τοπικούς φορείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ενημερώθηκε από το κ Πρύτανη, αφενός για την προοπτική ανάπτυξης του πανεπιστήμιου και αφετέρου για τις διαβεβαιώσεις που είχε για στήριξη της προοπτικής αυτής και από την Υφυπουργό Παιδείας αλλά και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας κατά τις πρόσφατες επισκέψεις τους.
Τέλος, το Δ.Σ. δεσμεύτηκε να βοηθήσει τη διοίκηση του Πανεπιστημίου στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει, ενώ παράλληλα σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες για κοινή δράση με τον πρύτανη, το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές, σε θέματα όπως είναι η διεξαγωγή ερευνών, η οργάνωση ημερίδων και ο συντονισμός των ενεργειών για την επίλυση όποιων προβλημάτων ανακύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog