Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Καρύταινα: αρχαία τραγωδία και παιδικό φεστιβάλ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010 και ώρα 9:00μ.μ στην Αρχαία Γόρτυνα του Δήμου Γόρτυνος, λίγο μετά την Καρύταινα , κοντά στην Ιερά Μονή Καλαμίου θα πραγματοποιηθεί από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου Αιχμή Σοφοκλέους η Αρχαία Τραγωδία με τίτλο ΄Αντιγόνη’ .
Παίζουν οι ηθοποιοί Φ. ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ, Κ. ΚΑΣΤΑΝΑΣ, Ζ. ΡΟΧΑΣ, Κ. ΛΑΣΚΟΣ και άλλοι με σκηνοθεσία του Γ. Νικολαϊδη.

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010 και ώρα 7:30 μ.μ. στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καρύταινας θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκδήλωση του Παιδικού Φεστιβάλ ‘Αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών, μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.’
Θα παίξουμε παραδοσιακά παιχνίδια του τόπου μας με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Στόχος μας είναι να γνωρίσουν τα σημερινά παιδιά τα παραδοσιακά μας παιχνίδια και να καταλάβουν ότι η ευχαρίστηση και ευτυχία κρύβονται μέσα στη λιτότητα και την ευρηματικότητα αυτών των παιχνιδιών, που απαιτούν για να πραγματοποιηθούν χώρο, χρόνο και διάθεση συμμετοχής και όχι στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή που το παιδί στέκει μόνο βουβό και άβουλο!
Μέσω των παραδοσιακών παιχνιδιών οι παίκτες αποκτούν μία αίσθηση ελευθερίας και δημιουργίας. Γίνονται πιο χαρούμενοι, πιο υπεύθυνοι, πιο αισιόδοξοι…
Ελάτε λοιπόν στην Καρύταινα να ζήσουμε μαζί στιγμές μοναδικές, στιγμές παιχνιδιού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog