Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Πάτρα, 29-08-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Το ευτυχές αποτέλεσμα αποτελεί για εκείνους επιβράβευση μιας επίμονης και επίπονης προσπάθειας ετών και συγχρόνως είναι δικαίωση των αγώνων των οικογενειών τους. Τους εύχομαι καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία και καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

Αλλά και σε όσους υποψηφίους δεν τα κατάφεραν, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι οι ευκαιρίες προσφέρονται απλόχερα σε όσους δεν παραιτούνται. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθειά τους ή σε όποιον άλλο στόχο θέσουν στη ζωή τους.




2 σχόλια:

  1. Για την κίνηση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, ο οποίος διόρισε την κόρη του στην Περιφέρεια ως δημοσιογράφο με μηνιαίο μισθό... 2.000 ευρώ, τι έχει να πει ο κ. ΓΓ και ο πολύς κ Ρεππας; Τοσα παιδιά που είναι άνεργα και βιώνουν την ερημιά και την εγκατάληψη της Πελοποννησου δεν μπορούν να καταλάβουν τη θέση; Μονο η κορη Τατούλη εκ Λονδίνου έχει τα απαραίτητα προσοντα; Δε γαμιόμαστε λέω εγω κ. Τατούλη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ; ΠΑΡΤΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog