Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Θερμοκήπια, πίστα αγώνων ταχύτητας και εκτροφείο-πάρκο ζώων στη Μεγαλόπολη

Συνεργασία για τις μελέτες με το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Υπό συζήτηση τίθενται τα σχέδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη δημιουργία θερμοκηπίων, πίστας αγώνων ταχύτητας και εκτροφείου-πάρκου ζώων στη Μεγαλόπολη, όπως αποκάλυψε στο Arcadia Portal ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, μετά και από την επιτυχή συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΗ στην Αθήνα.

Όπως μας ενημέρωσε ο κος Γιαννακούρας, ως πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης για το «Λιγνιτόσημο», επισκέφθηκε την Παρασκευή τα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΗ στην Αθήνα, με σκοπό τη διεκδίκηση αναξιοποίητων εκτάσεων της επιχείρησης. Όπως ήδη έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι εκτάσεις αυτές, 1300 στρεμμάτων, που προορίζονται για τη δημιουργία θερμοκηπίων στην περιοχή, έχουν ήδη παραχωρηθεί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και, κατά συνέπεια, εδώ και 45 ημέρες ανήκουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την επόμενη Πέμπτη, ο αντιπεριφερειάρχης θα εισηγηθεί αυτήν την προοπτική στη συνεδρίαση της αρμόδια επιτροπής, με πλεονέκτημα το γεγονός ότι από την περιοχή διέρχεται και ο αγωγός Τηλεθέρμανσης, που μπορεί να προσφέρει πολλά στη μελλοντική αγροτική παραγωγή.

Στα πλαίσια αυτά, ο ίδιος ζήτησε από τη ΔΕΗ την παραχώρηση μίας μεγαλύτερης έκτασης, με σκοπό τη δημιουργία πίστας motocross και, μετά από αίτημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης, τη δημιουργία ενός επισκέψιμου πάρκου ζώων (στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας), που θα περιλαμβάνει έκθεση σπανίων ζώων και εκτροφείο, ώστε «να μαθαίνουν και οι νεότεροι πώς εργάζονταν παλιά οι αγρότες». Αυτά όμως θα γίνουν όταν η κυριότητα αυτών των εκτάσεων παραχωρηθούν στην Περιφέρεια, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση σχετικού λογαριασμού της ΔΕΗ
Στις προσπάθειες αυτές προστίθεται και ο σχετικός λογαριασμός 10.000.000 ευρώ της ΔΕΗ, ο οποίος, με σημερινό επιτόκιο 5%, δίνει τη δυνατότητα προώθησης και άλλων έργων στην περιοχή. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι, για όλα τα προαναφερόμενα έργα θα υπάρξει συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, που θα αναλάβει και την εκπόνηση των μελετών τους.

http://www.arcadiaportal.gr

38 σχόλια:

  1. Επιτέλους κάποιοι ΞΥΠΝΗΣΑΝ, μόνο οι δικοί μας κοιμούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ακούμε και για έργα της προκοπής
    τι έγιναν οι μαντρες βρε παιδιά γκρεμιστε καμία για να τις ξαναχτισετε....
    Συγχαρητήρια στον δήμαρχο μας τον κύριο γιανακουρα ευαγγελο.
    Επιτέλους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To thema einai na ginoyn prakseis k oxi mono logia giati exoyme mpoyxtisei apo logia.
    Oran ginoyn prakseis tote na panigirisoyme. Mexri tote as perimenoyme.
    Elena moy fenonte poly fantastika Gia na ginoyn alithina.
    Oso Gia ton apo pano FILO ti na kanoume afoy emeis toys psifizoyme Kala na pathoume , makari na mas balei ta gialia I perifereia Kai o kirkos gianakoyras.
    Sto finale dika mas lefta ine ,se emas prepei na ta riksoyn ine ypoxreosi toys
    idi xathikan 47 ek. Euro tosa xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ
    ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA APO YPOSXEEIS MIA XARA EINAI NA DOYME KAI KANA ERGO OMOS NA GINETE STIN PRAKSI GIATI TOSA XRONIA OPOS KAI GIA TO ARXEO THEATRO DEN EGINE TIPOTA.
    MONO STIS MELETES KAI STOYS MELETES MINAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα προτοπόρος και πάντα ενεργός ο κυνηγητικός σύλλογος της Μεγαλόπολης.Ελπίζουμε να μην πάνε και αυτοί οι πόροι του λιγνιτόσημου σε μάντρες και ιδιόκτητα πεζούλια.Τό ανοικτό και επισκέψιμο πάρκο που προτάθηκε από τον σύλλογο, είναι μια επίπονη και βιώσημη ενέργεια που το λέμε όλοι μας,αλλά το κόστος κατασκευής της δεν μπορούσε να υποστηριχθεί από τον σύλλογο, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας,σύν του ότι θα έχει και μεγάλο αριθμό μαθητικών επισκέψεων.Επιτέλους κάποιος ακούει, και πιστεύω να μην είναι μόνο λόγια.Τό μόνο που πρέπει να μην φύγει από την αιγίδα του συλλόγου και της περιφέρειας πελοποννησου,και μακριά από δημαρχίσκους και παρατρεχάμενους,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επιτελους ενας ανθρωπος που καταλαβαινει τα αυτονοητα καιτον παλμο της νεολεας και του μεγαλοπολιτη .
    αυτα να τα βλεπουν οσοι εχουν περασει απο την τοπικες καρεκλες [κρεβατια] τηξς μεγαλοπολης ολα τα προηγουμενα χρονια .
    μπραβο κυριε γιανακουρα ελπιζω να τα δουμε και σε πραξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμαρχός μας έχει άλλο όραμα για την πόλη αλλά με τέτοιους κατοίκους τι να κάνει????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους διώξει όλους αν του δημιουργούν προβλήματα.
      Να κρατήσει μόνο τους παραστεκάμενούς του, τους ρουφιάνους και τους βολεμένους.
      Όλοι οι υπόλοιποι μόνο προβλήματα του δημιουργούν.
      Δεν τον αφήνουν να κρεμάσει το κόκκινο φωτάκι στον στον "οίκο" που διαμόρφωσε εδώ και κάποια χρόνια αυτός και οι προστάτες του.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!! ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ!!!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ!!!!!!
      ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ.
      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ "ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ" ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΆΛΛΟΣ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ " ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΙ "ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΩΧΥΡΩΣΕΙ -ΕΜΕΣΩΣ- ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.


      ΑΥΤΑ
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

      ΜΗΤΡΟΣ

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ : ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

      Διαγραφή
  10. TO ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ . ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ . ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ! ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΑ !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ορισμένοι συμπολίτες μας, προφανώς εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό προφίλ της Δημοτικής Αρχής δεν διστάζουν να διαστρεβλώνουν-ελπίζω άθελά τους- την πραγματικότητα.
    Όπως όλοι γνωρίζουμε το θερμοκήπιο η πίστα αγώνων ταχύτητας και το εκτροφείο-πάρκο ζώων στη Μεγαλόπολη, είναι ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα της επίπονης και διακριτικής εργασίας του ειδικού για Ευρωπαϊκά Θέματα συμβούλου και των συνεργατών του που έχει εγκατασταθεί στο Δημαρχείο.
    Οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες και οι πολιτικοί ανταγωνισμοί ως ένα σημείο είναι ανεκτοί, όταν όμως φτάνουν στο επίπεδο καπηλείας πνευματικής εργασίας και μόχθου ορισμένων ανθρώπων πρέπει να μας προβληματίσει τόσο για το μέλλον της κοινωνίας μας όσο και για τα συμφέροντα που κάποιοι μπορεί να εξυπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε τα θερμοκήπια υπήρχαν και κάποιοι ανεγγέφαλοι τα κλείσανε(επί δημαρχείας Σορολή),η πίστα λειτουργεί τουλάχιστον 15 χρόνια,το εκτροφείο-πάρκο ζώων είναι μιά πρόταση του συλλόγου κυνηγών,τώρα ο ειδικός σύμβουλος το μόνο που κάνει είναι να παίρνει τα ζεστά χιλιαρικάκια του και να σκέπτεται το πώς θα ξαναψηφίσει τον γιατρό που τον έφτιαξε.Δέν μπορώ άλλο τις ανακρίβειες.Τώρα όσο για το λιγνιτόσημο,μακάρι να το πάρει όλο η περιφέρεια,και να βάλει και φορέα υλοποίησης την Δ.Ε.Η αν μπορεί, διότι όπως όλα τα προηγούμενα θα γινόταν μάντρες και ιδιωτικά δρομάκια ρουσφετολογικά για να βολεύονται οι προστατευόμενοι των δημάρχων.Έστω και στο παρά πέντε πρέπει κάτι να γίνει...αλλά με ποιούς;ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ....ΟΜΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ.....

      Διαγραφή
  12. Πραγματικά τι νομίζουν μερικοί πολίτες εδώ μέσα ότι έτσι πανε κι έρχονται οι ειδικοί σύμβουλοι του δημάρχου κάθε μέρα στης βρυξελες;
    Ξέρετε πόσο στιχιζει η τηλεμεταφορα;
    Η τεχνολογια έχει δικτιοθει στην πόλη μας από αυτούς τους επηστημωνες .
    Η ΝΑΣΑ μας έχει ζαλίσει στα τηλέφωνα και τους ζητάει συνέχεια, μην σας φανεί περίεργο αν στείλουν εξωγιηνους να τους απαγαγουν για λογαριασμό
    της ΝΑΣΑ ώστε να τους εντάξουν στο δηναμικο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανειστείτε κανέναν σύμβουλο από την Περιφέρεια μπας και δούμε χαΐρι ρεεεεεεεεεεεε...

      Διαγραφή
  13. Μπράβο κύριε Γιανακουρα για τις προθέσεις που εχεται για τον τόπο μας ,
    θα ήθελα να μάθω πως γίνεται η περιφέρεια να ανακοινώνει με το λιγνιτοσυμο μεγαλοπνοα έργα και ο Δήμος μαντρες και φωτισμούς;
    Πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται κάτι δεν παει καλά εδώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ!

      ΜΗΤΡΟΣ

      Διαγραφή
  14. ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Γιαννακούρα
    τελικά ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι σαν κι αυτόν για να δούμε και κανά έργο από το λιγνιτόσημο και όχι μάντρες μαντρούλες...

    και δεν φτάνει ότι δείχνει αποφασισμένος να κάνει έργο, αλλά και ενστερνίζεται πλήρως το πρόβλημα των Μεγαλοπολιτών "τη μετά ΔΕΗ εποχή".
    ΜΠΡΑΒΟ συνεχίστε και μην ακούτε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε
      Και εμένα μου έκανε εντύπωση πως επιτέλους πήραν είδηση του τι πραγματικά θέλει ο απλός κόσμος… τα αυτονόητα, που όπως φαίνεται για τους τοπικούς μας άρχοντες όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν αυτονόητα.
      Έχει ανάγκη από δουλειά ο κόσμος..αυτό με τα θερμοκήπια είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα.
      Βέβαια ένα ακόμα αξιοσημείωτο είναι που επιτέλους μας άκουσαν και θα αξιοποιηθεί η πίστα MOTO CROSS, θα έχει επιτέλους η πόλη μας κόσμο…(θα θυμίσω εποχή Παγκόσμιου…)
      Δεν ξέρω αν ο ίδιος ή η «παρέα» του τα σκέφτηκαν αυτά… αλλά για μένα ένα έχει σημασία.
      Η ανάπτυξη που βλέπω να έρχεται στον τόπο μας

      Διαγραφή
  15. T I ;;;;; meletes to panephstimio ;;;; kai I Samos ti tha gini re pedia tha boyliaksei ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10 εκ. Ευρώ δηλαδή ;
    Αρε στενοχωριες οι κουλαμαρες οι δικοί μας που θα εχουν
    δεν θα αγγίξουν τίποτα από αυτά;
    Κρίμα που κουραζοντε στα συμβούλια κάθε τόσο και λίγο. Υπομονή αγωνιστές μου μαζί με την κρίση σας βρήκε και η περιφέρεια
    υπομονή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ "Η ΣΥΖΥΓΟΣ " ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ
      ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ? ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΣΟ.

      -ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΑΝ Η ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΟΥΟΥΡΙ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ ?

      Διαγραφή
    2. (Διόρθωση) ΚΟΛΟΥΡΙ

      Διαγραφή
  17. Θερμοκήπια, πίστα αγώνων ταχύτητας και εκτροφείο-πάρκο ζώων στη Μεγαλόπολη;;;;;

    ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ;;;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΑΚΟΥΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικα ειναι για γελια εξαγγελιες με το παραπανω υφος. Εχουμε ακουσει τα απιστευτα εδω και 20 χρονια , μονο θαλασσα δε θα μας φερουν. Ας τα παρω με τη σειρα λοιπον...Θερμοκηπια υπηρχαν σε πειραματικο σταδιο με καλες αποδωσεις υπο την μελετη - επιβλεψη του Κου Γκιοκα , τα θυμαται κανεις ??? Η πιστα αγωνων ταχυτητας ουτε στα πιο τρελα ονειρα του Κυριου δε μπορει να πραγματοοποιηθει οι προδιαγραφες της Παγκοσμιας ομοσπονδιας μηχανοκινητου αθλητισμου αραγε ο εν λογο Κυριος εριξε καμια ματια σ αυτες ? Γιατι απο παχια λογια δεν ειναι η πρωτη φορα...Οσο για το εκτροφειο - παρκο τα μονα ζωα που θα μπορουσαν να μπουν εκει ειναι οσοι υποστιριζουν τετοιες αποψεις...ας κανει το κοπο ο Κυριος Γιανακουρας να διαβασει τους κανονισμους που διεπουν τετοιου ειδους εγκαταστασεις και επιτελους ας σταματησει το λαικισμο σε τετοιες δυσκολες εποχες.

    Αληθεια , υπαρχουν ανθρωπο που τους πιστευουν ακομα ????? ΜΕΓΑ - απορια το εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχετε δίκιο!
      επειδή όλα αυτά απαιτούν κόπο, χρόνο, χρήμα καλύτερα να τα κάνουμε μάντρες που δεν χρειάζεται τίποτα!
      Η ακόμα καλύτερα να τα κάνουμε κυκλοφοριακές μελέτες (αξίας 450.000€ έκαστη) για κάθε χωριό του Δήμου μας.

      Διαγραφή
    2. Δεν φτάνει που φαγατε 47 εκ ευρώ σε μελέτες και μαντρουλες , τώρα σας φταίει οποίος θέλει να κάνει έργο στον τόπο μας .
      Τουλάχιστον αφήστε να γίνει κάτι και να πάτε στον αγυριστο.

      Διαγραφή
    3. ΟΠΟΊΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΒΡΕ ....

      Διαγραφή
    4. Γιατί του κολλάτε ρε παιδιά .Εχει δίκιο.
      ...Θερμοκήπια υπήρχαν σε πειραματικό στάδιο με . .παπαριές . Επειδή όμως είναι τετραετές φυτό και ..δεν είχε ούτε απόδοση ούτε μέλλον..σταμάτησαν την καλλιέργεια .Έξ άλλου ο αρχικός σκοπός σε τέτοια εγχειρήματα – εύτυχώς όχι από όλους - είναι να παραμείνουν σε πειραματικό στάδιο.
      Η πίστα αγώνων ταχύτητας -καλά σας λέει-απαιτεί προδιαγραφές που δεν υπάρχουν .Οταν μιλάει ένας διαβαστερός ,να τον ακούτε.
      ...Οσο για το εκτροφείο - πάρκο ας μας πει ο πιο πάνω κύριος ….Το εκτροφείο που έχει ο διάσημος πεθερός στις -διάσημες πλέον-Βρυσούλες διέπεται από τους αντίστοιχους κανονισμούς? Και ποιος ήταν εκείνος που ενέκρινε μιά τέτοια άδεια ?
      Ή επειδή κάποιους δεν τους αφήνουν οι καταβολές τους να ξεφύγουν απο τις τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης και το άρωμα της κοπριάς και του τυρόγαλου πρέπει το υπόλοιπο χωριό να ανέχεται την κατάσταση εξαθλίωσης που του επιβάλουν κάποιοι προβληματικοί?
      Κύριε Μπούρα -εσείς που δηλώνετε γιατρός – δεν θάπρεπε να γνωρίζετε ότι η παρουσία στάβλων κοντά σε κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται και ότι εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την υγεία των ανθρώπων όσο των ζώων και των προιόντων ? Δεν γνωρίζετε ότι επιβαρύνεται το περιβάλλον από αζωτούχες ουσίες? Ότι αναπτύσονται παρασιτικά έντομα τα οποία με την σειρά τους μεταβιβάζουν αρρώστιες σε όλους τους ζώντες οργανισμούς .
      Εσείς θα αντέχατε μοσχάρια σκύλους χήνες κότες κουνέλια σε απόσταση αναπνοής από την πόρτα σας ?
      Αλλά ποιόν ρωτάω ?
      Εσείς ούτε ως επισκέπτης δεν τολμήσατε να έρθετε όταν σας καλέσαμε.

      ΜΗΤΡΟΣ


      ‘Εχει και συνέχεια ……..
      Αλλά μια άλλη φορά.

      Διαγραφή
  19. Μάλλον φενετε πόσο άχρηστοι είστε και τώρα θέλετε να βγάλετε αχρηστους και όσους προσπαθούν να κάνουν τίποτα σε αυτόν τον τόπο
    όσα δεν πειανει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια
    μην εκτιθεστε άλλο
    όσο για το πάρκο θα μπούνε ζώα κι όχι τέρατα σαν εσάς ,θα σκιαζοντε τα παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Pos fenete I xara merikon !!!!!
    Pragmatika theloyn to Kalo toy topou mas .
    Mporei na einai pali logia Kai na min gini tipota pali re megale alla esi giati zorizese pou akoygete Kati kalo Gia ton ton topo mas???
    Todo poli zorizese pou apokaleis ton kosmo zoa pou xeronte me aytes tis ekselikseis??zoa pou tha mpoun sto parko thiramaton?
    Mipos piso apo to zori soy kribete I agonia mipos sas paroyn me tis petres opou na ne??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιά τον παραπάνω φίλο ή φίλη που λέει ότι γιά τα ζώα που πρέπει να μπούν στο πάρκο είναι αυτοί που είχαν αυτή την πρόταση, έχω να τον ρωτήσω,α) μήπως είναι μελετητής από την Χίο;β)Μήπως έχει κανένα χωράφι να του κάνουν μάντρότοιχο;Ζορίζοντε κάτι κύριοι που δεν κάνουν την δουλειά τους όπως τα προηγούμενα χρόνια με το Ε.Α.Π.Πάντως ανώνυμε φίλε και σε κλουβί ζώων να σε βάζαμε δεν θα σε έβλεπε κανείς,διότι είσαι κενός πρότασης, και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η κακοπροαίρετη κριτική.Ο σύλλογος κυνηγών πάντα έχει παρουσία και πρόταση,και φυσικά αρχίζει και ενοχλεί που σιγά σιγά από ότι καταλαβαίνω διεκδικεί και αγωνίζεται.Περιμένω από τον σύλλογο περισσότερη φωνή και διεκδίκηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε παιδια ποιος μελετητης καταγεται απο τη χιο. ειναι εκλεγμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog