Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ


Όλοι θυμόμαστε το περιστατικό.


Ήταν ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2007 όταν μετά από μια μεγάλη συμπλοκή έξω ακριβώς από καφετέρια της Μεγαλόπολης ο Γιώργος Φραγκόγιαννης κατέληξε πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο.
Οι βλάβες που του είχαν προκαλέσει , αυτοί που τον χτύπαγαν ανελέητα ήταν πολλές, σοβαρότατες και πρωτοφανής. Αποτέλεσμα πολλών χτυπημάτων ήταν να πεθάνει μετά από λίγες μέρες αφού πρώτα η οικογένεια του , παρόλο τον μεγάλο πόνο της είχε δωρίσει τα όργανα του , δίνοντας ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.
Από την επόμενη ημέρα κιόλας του περιστατικού η πόλη της Μεγαλόπολης είχε συγκλονιστεί από την είδηση και από το γεγονός ότι είχε συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό σε μια μικρή πόλη.

Τα ονόματα των παιδιών που είχαν κάποια συμμετοχή στην συμπλοκή έγινα αμέσως γνωστά - παρασκηνιακά όμως -, όπως αμέσως γνωστό έγινε και όλο το παρασκήνιο.
Παρόντες στο περιστατικό ήταν και αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι παρακολούθησαν τα γεγονότα αλλά σίγουρα κανείς δεν φανταζόταν την κατάληξη που θα έχουν.

Από την Αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα αλλά δεν έγινε καμία σύλληψη. Έτσι οδηγηθήκαμε στις αίθουσες των δικαστηρίων στην Σπάρτη που ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης στις 14 Νοεμβρίου 2011 και τελείωσε στις 29 Ιουνίου 2012.
Κατηγορούμενοι πολλοί νεαροί Μεγαλοπολίτες και μάρτυρες ακόμα περισσότεροι.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση αφού κανένας μα κανένας μάρτυρας δεν ανέφερε με σιγουριά ένα όνομα και όλοι δήλωσαν ότι δεν κατάλαβαν η δεν είδαν.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε καθαρά ότι υπήρχαν πολλαπλά χτυπήματα και αρκετά τα οποία ήταν ιδιαίτερα έντονα. Το θύμα είχε δεχθεί μια απίστευτη αγριότητα αλλά κανένας δεν κατάλαβε το παραμικρό. Μάλιστα υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις που κάποιοι μάρτυρες έφυγαν από το δικαστήριο με την κατηγορία της ψευδορκίας!!
Τελικά οι ποινές έπεσαν σε 3 άτομα. 2 αδέρφια τιμωρήθηκαν με 6μιση χρόνια για επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αποτέλεσμα τον θάνατο και ένας ακόμα νεαρός με 6 μήνες για συμμετοχή σε συμπλοκή. Ασκήθηκε έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Οι ποινές είναι οι ελάχιστες που θα μπορούσαν να επιβληθούν. Πραγματικά είναι απορίας άξιον πως γίνεται να υπάρχει ένα τόσο μεγάλο επεισόδιο , να συμμετέχουν τόσοι πολλοί , να υπάρχουν τόσοι πολλοί μάρτυρες και τελικά όλοι να μην είναι σίγουροι τι ακριβώς έγινε , να μην πρόσεξαν η να μην κατάλαβαν πως πέθανε το θύμα.
Το ακόμα πιο θλιβερό είναι να ακούγεται από πολλά στόματα ότι το θύμα πήγαινε γυρεύοντας για φασαρίες και ήταν προκλητικός. Ακόμα και έτσι να είναι και να ξεκινήσει κάποιος μια παρεξήγηση δεν του αξίζει να πεθάνει από μια οχλαγωγία μεθυσμένων οι οποίοι επιδεικνύουν τον ανδρισμό τους και την δήθεν μαγκιά τους πάνω σε έναν επίσης μεθυσμένο. Είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να λένε ότι είναι σοβαροί και να υποστηρίζουν τέτοιες πρακτικές και θεωρίες. Όσοι το κάνουν είναι πραγματικά επικίνδυνοι.
Το χειρότερο όλων είναι ότι θα παραμείνουν ατιμώρητοι οι υπεύθυνοι και εκτός από το θύμα υπάρχει μια άρρωστη μητέρα και ένα ορφανό παιδί που όταν μεγαλώσει θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ότι ο πατέρας του πέθανε γιατί κάποιοι θεώρησαν ότι αυτό του άξιζε και κάποιοι άλλοι ενώ είχαν δει τους υπεύθυνους φοβήθηκαν να καταθέσουν την αλήθεια για να μην τους πουν ρουφιάνους.
Τώρα δηλαδή θα κοιμούνται καλύτερα και πιο ήσυχα τα βράδια...!!!!
Από A.T. και από το Καφενείο της Μεγαλόπολης

21 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ......
    ΘΕΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑ????
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σε μια έξαρση λαϊκισμού και εκμετάλλευσης του πόνου της οικογένειας του νεκρού προβαίνει σε εγκληματικές διαπιστώσεις και διατυπώσεις.
    Θεωρεί το θάνατο συνδικαλιστικό παιχνίδι και περιμένει να θερίσει ωφέλει πάνω από το πτώμα του νεκρού.
    Οι οικογένειες του Γιώργου και των άλλων "θυμάτων" καλούνται από κοινού να προβούν στην τέλεση "μνημόσυνου" αγάπης, με τον αποκλεισμό κάθε είδους ερπετών που με την μορφή πενθούντων προσπαθούν να δηλητηριάσουν και τέλος να θανατώσουν ηθικά και ψυχικά τους επιζώντες όλων των οικογενειών.
    Βαγγέλη σε ικετεύω ως υγιείς και ανθρωπιστικά βραβευμένος νούς απομόνωσε αυτά τα κωλόπαιδα.

    Το ανώνυμο αυτό κείμενο δείχνει την ποιότητα και τον τρόπο σκέψης του Αλεβίζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κείμενο είναι επώνυμο και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θελήσει να το μάθει.
      Επίσης το κείμενο απλά περιγράφει κάποια γεγονότα που αν κάποιος πιστεύει ότι είναι λάθος η ψέμματα μπορεί να το αναφέρει.
      Συμφωνώ απολύτως ότι από το περιστατικό υπήρχαν πολλά θύματα και δεν νομίζω ότι η ανάρτηση θίγει η προσβάλει η τα εμφανίζει σαν παιχνίδια.
      Ο τρόπος σκέψης σου φίλε είναι εντελώς αρρωστημένος και σάπιος αν νομίζεις ότι από την δημοσίευση του κειμένου αυτού μπορεί να υπάρχει κάποιο όφελος...!!!! επίσης να χαρακτηρίζεις κολόπαιδα , ερπετά κάποιους που έγραψαν και δημοσίευσαν κάποια γεγονότα τα οποία τα συζητάει όλη η πόλη ...τότε θα ήθελα να ξέρω την άποψη σου για όσους προσπάθησαν να κερδίσουν πραγματικά από το θέμα με τις πράξεις τους και τις κινήσεις τους.
      Σημειώνω επίσης ότι υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία και γεγονότα με ονοματεπώνυμο που δείχνουν τι παιχνίδια κριβώς παίχτηκαν στην υπόθεση αλλά δεν τα δημοσίευσα γιατί δεν ήθελα να ρίξω λάδι στην φωτιά και μοναδικός μου σκοπός ήταν η περιγραφή των γεγονότων.
      Γι αυτό ακριβώς τον λόγο έχουν γίνει αφαιρέσεις από το κείμενο με την άδεια του συντάκτη αλλά τα στοιχεία αυτά παραμένουν στην διάθεση μου.
      Ηρεμήστε λοιπόν και μην θίγεστε με την ανάρτηση, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που θα πρέπει να σας θίξουν στην υπόθεση.
      Όσο αφορά το όνομα μου δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί που κάνετε και σας τους επιστρέφω....εγώ έχω την δύναμη να μιλάω και να γράφω με το όνομα μου και όχι να κρύβομαι πίσω απο την ανωνυμία και να δημιουργώ εντυπώσεις.
      Εσύ φίλε που σχολίασες όλα τα παραπάνω όταν θα βρείς την δύναμη να μπείς σε ένα διάλογο με το όνομα σου τότε έχουμε πολλά να πούμε...μόνο τότε!!
      όταν θα βρείς αυτή την δύναμη τα ξαναλέμε.!!!!

      Προτιμώ να είναι αυτός ο τρόπος σκέψης μου και η ποιότητα μου !!!

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΟΝ
      ΑΠΟ ΠΟΤΕ OI ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ;;;;;
      ΣΟΥ ΦΤΕΕΙ 0 ΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;;;
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΙΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,
      ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ...

      Διαγραφή
    3. αν θες να πεις κατι στον βαγγελη να πας να του το πεις απο κοντα ...
      εχεις τα κοτσια να τον κοιταξεις στα ματια και να του πεις τις μαλακιες σου ;;;
      για αναρωτησου
      τοτε θα καταλαβεις ποσο αντρας εισαι και τι παντελονια φορας.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ( ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΤΕΣ ) ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ , ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 7.40 Π.Μ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ?
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ?
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ?
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ?
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ , Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΝΑΝΕ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ ....ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ !!!!
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ..ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ok...... ο γιωργος ηταν και πολυ εριστικος μερικες φορες ,τον ηξερα,,,,
    οι δολοφονοι , οι φονιαδες του τι ηταν και τι ειναι;;;;
    αν δεν ειναι αυτοι εριστικοι και τραμπουκοι ποιοι ειναι;;;;
    δεν τους ξερουμε σε αλλη πολη ζουμε;;;ολο τσαμπουκαδες φασαριες και μαγκιες ηταν και ειναι.....
    οι σφικτηδες της μεγαλοπολης το παιζουν...στραβοι ειμαστε;;;;
    αυτοι ειναι η δισφιμιση του αθλιτισμου και της ομαδας μπασκετ που επαιζαν,
    η μαγκια ειναι να αθλεισε και να βοηθαει το μιαλο σου να ειναι στην θεση του , κι οχι να δηχνεις την δυναμη σου και τα ποντικια σου πανω στο κεφαλι του αλλου σκοτωνοντας τον...
    να τους χερονται οι προπονητες και οι ομαδες που τους αθλουσαν για την παιδεια που τους εδωσαν εν μεσο του αθλιτισμου....
    αυτοι εισατε κανιβαλοι ολοι σας..
    κι αντι να περνατε με σκυμενο το κεφαλι για την απανθρωπια σας περπατατε και με στιλακι ,σαν ''μαγκακια ''
    αντε μην το ανοιξω το στομα μου γιατι δεν το ανοιξα καθολου στην ουσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥΠΗΔΗΜΑ ΜΕ ΑΙΣΧΡΗ ΒΟΙΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΘΟΩΝΟΝΤΑΙ....
      ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ....ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ....
      ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.
      Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΗΛΕΣ ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΣΤΙΓΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ Η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ .
      ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΤΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.


      ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.............

      Διαγραφή
  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ:
    1. ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
    2. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ (ΤΟ ΘΥΜΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΛΩΝ
    3. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥΣ
    4. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΥΜΑ. ΑΡΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΙΩΜΕΝΟΙ
    5. ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ
    6. ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΘΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    7. ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΟΧΗ. ΑΡΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ
    8. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ
    9. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
    10. ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟΝ ΑΛΕΒΙΖΟ
    11. Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ . ΤΑ ΔΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.
    12. ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΠ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΧΘΟΥΝ;
    13. Ο ΦΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιτελους υγιεις ανθρωποι και αποψεις..επιτελους

      Διαγραφή
  8. ΑΛΕΒΙΖΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο ανώνυμε φίλε-φίλη, δεν είμαι καθόλου σοβαρός με αυτά που γράφω,που κάθομαι και ασχολούμαι με ορισμένους που δεν το αξίζουν.
      Αλλά πως να το κάνουμε πρέπει να παρουσιάζω κάποια γεγονότα που ενοχλούν κάποιους και πάλεψαν να τα αποκρύψουν.
      Έχεις απόλυτο δίκιο από την δική μου ανευθυνότητα και μόνο δημιουργήθηκαν τα προβλήματα που περιγράφεις παραπάνω!!!
      Έπρεπε να τα κρύψω και δεν έγινε και τίποτα μωρέ ....ένας νέος πέθανε σιγά το θέμα τώρα που πρέπει να ασχολούμαστε κιόλας.
      ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ....!!!!!!!!!!!!!
      ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
      Σε τι να δικαιωθώ ? θα μας τρελάνετε εντελώς??
      Περίμενα να εχοχληθούν κάποιοι αλλά τόσο πολύ δεν το φανταζόμουν...
      Πηγαίνετε καλύτερα να δείτε τα πραγματικά θύματα της υπόθεσης να τους ρωτήσετε πόσο δικαιωμένα νιώθουν !!!!

      Διαγραφή
  9. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΑΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑ!!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΟΝΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΛΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ; ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΟΤΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΥΜΑ; ΑΣΕ ΠΑΝΟ. ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΙΣΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΟΛΥ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως δεν με κατάλαβες τι έγραψα, πραγματικά θύματα εννοώ την οικογένεια του θύματος και το έγραψα έτσι γιατί κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν τους θύτες για θύματα.

      Μην κάνετε αναλύσεις επί αναλύσεων και μην κάνετε υποθέσεις.
      Ο γιώργος ήταν πολύ καλός μου φίλος και πέρα από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο προσωπικό.

      Ανέφερα τι έχει γίνει και τι αποφάσισε το δικαστήριο. Δεν υπάρχει θέμα αντιπάθειας η συμπάθειας , οπότε σας παρακαλώ μην μου "χρεώνετε" πράγματα που δεν μου ανήκουν

      Διαγραφή
  11. ΔΕ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ, ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ" ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ; ΕΔΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ; ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙ; ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΠΟΣΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ; ΠΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ; ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΠΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΣΤΣΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην τσακωνεστε αλλο ,η ουσια ειναι οτι ενας ανθρωπος βρεθηκε στο χωμα,κανενας στην φυλακη και ενα κοριτσακι με αναπαντητα γιατι που κανενας απο εμας δεν θα μπορεσει να του δωσει μια απαντηση της προκοπης..
    Αυτο που προκαλει παντως αλγεινη εντυπωση ειναι το υφος των δραστων απο την δολοφονια και μεχρι σημερα..υφακι,μαγκια και δυστυχως δεν βλεπω κανενα ιχνος μεταμελειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ Ο ΧΑΜΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog