Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Μνήμες 2007 ξύπνησαν στην Αρκαδία - Βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στη Φαλαισία!

Αποκλειστικά πλάνα από την εξέλιξη της φωτιάς στα χωριά της Φαλαισίας φέρνει στη δημοσιότητα το kalimera-arkadia.gr.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια, το μέγεθος της πυρκαγιάς κα την έκταση που έχει πάρει.

Μιλούν μπροστά στην κάμερα ο δημοτικός σύμβουλος της Μεγαλόπολης και πρώην Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής στην Πελοπόννησο, Γιάννης Μαρκολέφας και ο Πρόεδρος του Ανεμοδουρίου, οι οποίοι αναφέρονται σε λεπτομέρειες για τη φωτιά…

18 σχόλια:

  1. Παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Φαλαισία.
    Παρά ταύτα, δεν μπορώ να μην σχολιάσω τα θετικά μηνύματα που αναδύονται μέσα από την νέα λαίλαπα που έπληξε και πάλι την περιοχή της Φαλαισίας.
    Το θετικό σε όλη αυτή την καταστροφή είναι η ωριμότητα ή μαχητικότητα και η αποτελεσματικότητα της Καλλικρατικής αρχής του Δήμου Μεγαλόπολης.
    Μετά την κατάρρευση του κράτους και του πολιτικου συστήματος ο Δήμος της Μεγαλόπολης είναι η πυγολαμπίδα της ελπίδας είναι το σημείο που αχνοφαίνεται η αναγέννηση που τόσο έχει ανάγκη ο κόσμος της χώρας και της επαρχίας μας.
    Τι να πρωτοσχολιάσω την στρατηγική δεινότητα την εργατικότητα και μαχητικότητα του Δημάρχου τον επαγγελματισμό του κου Μαρκολέφα ή τον αλτρουισμό των υπολοίπων μελών της Δημοτικής Παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία.
    Η εργατικότητά σας αγαπητοί μου κύριοι και κυρίες φωτεινό παράδειγμα στο σύγχρονο πολιτικό σκότος.
    Συνηχείστε με πείσμα και θέρμη το τιτάνιο έργο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OTAN ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ .
      ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ
    ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κε επειδή πρέπει να έχετε καλή πληροφόρηση αληθεύει ότι θα διανεμηθούν είδη πρώτης ανάγκης και θα παρασχεθεί σε ταβέρνα της ποταμιάς δωρεάν φαγητό στους καταγόμενους από τις πληγείσες περιοχές.??

      Αν ναι τι ώρα ?????

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΞΑΝΑΚΑΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΧΕΛΑΙΟ.ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΛΕΦΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΠΕΚΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑΤΑΝ ΑΝ ΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος γνωρίζει πολύ καλά το θέμα «αντιμετώπιση πυρκαγιάς», έχει την εμπειρία και μπορεί να εκφέρει άποψη έχει να προσφέρει πολλά στην κουβέντα! Οι υπόλοιποι ας μπουν στην σπηλιά του εγωισμού και των συμφερόντων τους….

      Διαγραφή
  4. Προσπαθούν διάφοροι να βάλουν στοιχεία μεταφυσικής (γκαντεμιά) στη δολιοφθορά και στην εγκληματικότητα.
    Όμως ευτυχώς για την Δημοτική Αρχή μας, στόχος της είναι η μικροπολιτική και το κουτσομπολιό αλλά το συμφέρον της περιοχής και των πολιτών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σκεφθείτε να μην είχαν συμπέσει με τις φωτιές οι θητείες της Δημοτικής Αρχής ???? Θαύματα θα γίνονταν. Παγκόσμιο ενδιαφέρον θα προκαλούσε το φαινόμενο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την προηγούμενη φωτιά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν, προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον

    Για να δούμε σε αυτή, θα τα καταφέρουν εξίσου καλά.?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος γνωρίζει πολύ καλά το θέμα «αντιμετώπιση πυρκαγιάς», έχει την εμπειρία και μπορεί να εκφέρει άποψη έχει να προσφέρει πολλά στην κουβέντα! Οι υπόλοιποι ας μπουν στην σπηλιά του εγωισμού και των συμφερόντων τους….

      Διαγραφή
  7. ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΩΘΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ. Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΔΩΕΙ ΑΛΛΩΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΛΛΩΘΙ Μ"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ" ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ...
    ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ψιλοάχρηστοι αλλά δεν φταίνε για τις πυρκαγιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ; ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΝΙΚΕΣ; ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙ; ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΥΡΟΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ; ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ;
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΟΑ ΦΟΡΑ ΚΑΗΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ. ΚΑΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΝΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια όλα αυτά τα μικρά και ευέλικτα αυτοκινητάκια, με τις αντλίες επάνω είναι για να κάνουν βολτούλες οι αντιδημάρχοι και οι προησταμένοι του δήμου;Ζητούν από τον δήμο, συγκρότηση ομάδων εθελοντών από συλλόγους και φορείς, σε συνεργασία με την πηροσβεστική και δεν δινουν ούτε τα καύσιμα μετακίνησης,αντίθετα οι μεγαλοκαρχαρίες τα αρπάξαν και μάλιστα χοντρα, στις προηγούμενες φωτιές.Τώρα με αυτήν διστυχώς την φωτιά κάποιοι άλλοι θα είναι οι ευνοούμενοι του δήμου.Ο δήμαρχος το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι, να παίρνει δέντρα για δεντροφθτεύσεις και να τα αφίνει να ξερένονται είτε μέσα στίς λαμαρίνες εκεί,είτε να τα πετάει επάνω στο μνημείο κοντά στίς στροφές(όποιος με αμφιβάλει, έχω μπόλικο φωτογραφικό υλικό για αυτό)Ας τα δεί αυτά ο δασάρχης στην τρίπολη που δεν εχει πατήσει το πόδι του ποτέ εδώ στην Μεγαλόπολη....τα λαμόγια του κερατά......

      Διαγραφή
  10. Έχεις δίκιο σε ότι λες είναι νούμερα δεν όμως εγκληματίες.
    Ο πυροσβέστης υποτίθεται είναι επαγγελματίας οι ομάδες πυροπροστασίας δεν του χρεώθηκαν και δε λειτούργησαν ποτέ.
    Με τέτοια δύναμη δίπλα μας και με τέτοιο εξοπλισμό κάποιος φταίει που δεν έγινε ορθός συντονισμός.
    Oι ομάδες πολιτικής προστασίας έμειναν στα συρτάρια και στα συνέδρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΠ) ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΤΑΓΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ 2007 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ; ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ, Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ. ΤΕΛΟΣ. ΚΑΗΚΑΜΕ.
    ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...
    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΥΛΕΚΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΗΚΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ. ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΞΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είδαμε τι έγινε με τους προηγούμενους κατεργάρηδες απολαμβάνουν την ελευθερία τους και κάνουν βόλτες στη πλατεία.
    Μεγάλε δεν αλλάζει τίποτα θυμάσαι τα χιλιάδες δένδρα που ο Μπουρας κατηγορούσε το Τσιριγώτη ότι δεν κόπηκαν και πληρώθηκαν, το ίδιο κάνει τώρα ο Μπουρας.
    Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη εχουνε μας κοψανε τους μισθούς για να τα σπαταλούν όπως αυτοί θέλουν .-
    Κάποιος όμως πρέπει να πληρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω....... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΑ ΗΘΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog