Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Δύο στα τρία καταστήματα της Τρίπολης δεν έχουν άδεια για τραπεζοκαθίσματα – «Έπεσαν» τα πρώτα πρόστιμα!

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα καταστήματα της Τρίπολης, όπως είπε στο kalimera-arkadia.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γεώργιος Καρλής, με σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην πόλη, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ευημερία των πολιτών.

Τη Δευτέρα ελέγχθηκαν 20 καταστήματα εκ των οποίων διαπιστώθηκαν 14 παραβάσεις για μη κατοχή άδειας κοινόχρηστων χώρων, δηλαδή για το γνωστό πρόβλημα με τα τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών. Το ίδιο συνέβη και την Τρίτη, έχοντας τα ίδια περίπου αποτελέσματα. Επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Χθες, έγιναν έλεγχοι και στο χώρο της λαϊκής αγοράς, διαπιστώνοντας και εκεί παραβάσεις που σχετίζονται με το παραεμπόριο. Υπήρχαν πλανόδιοι πωλητές οι οποίοι δεν κατείχαν καμία άδεια και απομακρύνθηκαν κατόπιν παρεμβάσεως της δημοτικής αστυνομίας. Ωστόσο ένας από αυτούς συνελήφθη επ’ αυτοφόρω για αντίσταση και εξύβριση.

Βασιλική Παπαδοπούλου

http://kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog