Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Λαική Συσπείρωση: "ο κ. Τατούλης συγκαλύπτει το σκάνδαλο του λιγνητόσημου"

Απόπειρα συγκάλυψης από τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη του σκανδάλου με το «λιγνιτόσημο» επιχειρήθηκε χθες στην συνεδρίαση του Πε.Συ. Πελοποννήσου.


Όχι μόνο αρνήθηκε να απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθετε η «Λαϊκή Συσπείρωση» για να δοθούν ονόματα-ποσά και κίνηση λογαριασμών για δεκάδες εκατομμύρια που για χρόνια ήταν κατατεθειμένα με το ευτελές επιτόκιο 0,3%,

• για να ενημερωθεί το Πε.Συ. για τα μέτρα και τις ενέργειες ,ώστε να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν τα εκατομμύρια ευρώ στο λαό και στην περιοχή που πλήττεται από τη λειτουργία του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης.

• για να μπουν κριτήρια για τα έργα που πρέπει να υλοποιούνται από αυτά τα ποσά.

Όχι μόνο απέφυγε να απαντήσει σ΄αυτά, αλλά κάλυψε πολιτικά το σκάνδαλο και τους υπευθύνους με τοποθετήσεις του στιλ «ήταν θεσμική επιλογή η κατάθεση των ποσών στο λογαριασμό» με ένα τέτοιο ευτελές επιτόκιο.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό, τα συνδικάτα, τους άλλους λαϊκούς φορείς, να κάνουν δική τους υπόθεση την αποκάλυψη και την τιμωρία των υπευθύνων, την απόδοση των ποσών στο λαό για έργα στην περιοχή, την θέσπιση κριτηρίων για τα έργα που πρέπει να γίνουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog