Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δ. Παυλής:¨ τραγικός ο Δήμαρχος" - Γ. Σμυρνιώτης: "έχουμε απαντήσει για όλα"

Τραγικό χαρακτήρισε το δήμαρχο Τρίπολης Ιωάννη Σμυρνιώτη ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Παυλής και δήλωσε ότι κάνει προσπάθειες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με το θέμα της μίσθωσης του κτηρίου όπου στεγάζεται το νέο δημαρχείο στην οδό Λαγοπάτη.

Χαρακτήρισε κατόρθωμα το γεγονός ότι σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχει διαλυθεί ο δήμος και χαρακτήρισε τη δημοτική αρχή ως τη χειρότερη που έχει περάσει ποτέ από την πόλη.
Σε συνέντευξη τύπου ο κύριος Παυλής πριν λίγη ώρα διάβασε έγγραφο (όπως έκανε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο) όπου περιλαμβάνει τις ενστάσεις πρώην ιδιοκτητών. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το έγγραφο –όπως είπε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης- προκύπτει ότι πρέπει να μισθώσουμε άλλο κτήριο γιατί σύμφωνα με το άρθρο 152 είναι παράνομη η μίσθωση του, όπως υποστήριξε. Επίσης είπε ότι από τα τέσσερα κτήρια που έχει ο δήμος μόνο στα δύο έχει γίνει πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής, γεγονός που οδηγεί σε δικαστικές εμπλοκές με τους ιδιοκτήτες.

Επιπλέον ο κύριος Παυλής είπε ότι ο δήμος δεν απαντά σε ερωτήματα πολιτών και περισσότερο στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. ‘Τι έχει να κρύψει, τι φοβάται, τι σκοπιμότητα έχει όλη η διαδικασία;’ είπε. ‘Ζήτησα πλήρη αλληλογραφία για τη μίσθωση του κτηρίου με την υπογραφή του δήμαρχου (διαγωνισμούς, συμφωνητικά κτλ) και θα την έχω’, ‘θεωρεί ότι είναι κατάστημα δικό του εκεί και πήρε άδεια από τη σημαία;’ πρόσθεσε.

Επίσης προειδοποίησε ότι έπεται και συνέχεια, ότι όλα είναι υπό έλεγχο και συγκεντρώνονται άπειρα στοιχεία. Τόνισε ότι δεν θα πληρώσουν τίποτα οι δημότες παρά μόνο ο ίδιος με την παρέα του.
Τέλος έθεσε το ερώτημα πως προκύπτουν τα 3,5 μέτρα ενώ το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μισθώσει τα 2,5 (;).
Δήλωσε ότι η επόμενη κίνηση του είναι να προσφύγει στη δικαιοσύνη.  

της  Βασιλικής Παπαδοπούλου
--------------------------------------------------------------------------------   
Δείτε  εδώ  απάντηση  του  Δημάρχου  Γιάννη  Σμυρνιώτη  σχετικά  με  το  Νέο  Δημαρχείο:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FaYfnAW6bPk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog