Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Απολύσεις φοβούνται οι ταχυδρομικοί στην Αρκαδία μετά την ιδιωτικοποίηση των ΕΛ.ΤΑ.!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα κλιμάκιο των ΕΛΤΑ στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη με σκοπό να ενημερώσουν τον κόσμο της Αρκαδίας για την δρομολόγηση της ιδιωτικοποίησης τους από την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρθηκε από τον κεντρικό ομιλητή και οργανωτικό γραμματέα της ομοσπονδίας εργαζομένων των ΕΛΤΑ Καλοπίτα Γιάννη, τα ΕΛΤΑ δεν είναι ελλειμματικά, προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο και η ιδιωτικοποίηση τους σημαίνει τη συρρίκνωση του ταχυδρομικού δικτύου, την μη εξυπηρέτηση των πολιτών, την ερημοποίηση της περιφέρειας , την υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ακριβότερη παρεχόμενη υπηρεσία και τις απολύσεις των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι στα ταχυδρομεία μέσα από τις θυσίες σηκώνουν το φορτίο των περικοπών αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να προσφέρουν το κοινωνικό αγαθό της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης σε όλους τους πολίτες της επικράτειας με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα, αλλά είναι και κερδοφόρα, είπε ο Γ. Καλοπίτας.

Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία ζητούν την συμπαράσταση της κοινωνίας και όλων των φορέων για την αποτροπή κάθε προσπάθειας διάλυσης του δημοσίου Ταχυδρομείου. Το ζήτημα όπως επισημάνθηκε θα λυθεί πολιτικά με σύμμαχο φυσικά τους πολίτες. 

Βασιλική Παπαδοπούλου
http://kalimera-arkadia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog