Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σπύρος Τσιριγώτης: Σε οικονομικό αδιέξοδο οδηγεί τα αθλητικά σωματεία ο κ. Μπούρας

Μετά την εγκατάλειψη των Δημοτικών αθλητικών χώρων (Δημοτικό Στάδιο, Κλειστό Γυμναστήριο, γήπεδο 5Χ5 κ.λπ.) από την Δημοτική αρχή, η πλειοψηφία  του Δ.Σ. αποφάσισε,  μετά από πρόταση του κ. Δημάρχου, οι χρηματικές επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας να είναι σχεδόν μηδαμινές για το 2012.
Με πρόφαση ότι μειώθηκαν οι κρατικές επιχορηγήσεις, ΄΄δεν μπορεί να εισηγηθεί  μεγαλύτερη επιχορήγηση γιατί δεν θα έχει να πληρώσει τους Δημοτικούς υπαλλήλους΄΄ όπως είπε.    
                                                                                                                                                                                                                                         
Για να προσλαμβάνει ο κ. Δήμαρχος συμβούλους που στοιχίζουν στον Δήμο 120.000,00€ ετησίως, όταν ο Δήμος διαθέτει έμπειρους, ικανούς και επιστημονικά καταρτισμένους υπαλλήλους (10 ΠΕ - 8 ΤΕ - 51ΔΕ) λεφτά υπάρχουν.
Για να προσλαμβάνει στις 9 Αυγούστου ναυαγοσώστη με δίμηνη απασχόληση, όταν η πισίνα κλείνει στο τέλος Αυγούστου, λεφτά υπάρχουν.

Για να προσλαμβάνει με δίμηνη απασχόληση δασοφύλακες στις 19 Σεπτεμβρίου για πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιάς, όταν  έχουν αρχίσει οι βροχές, λεφτά υπάρχουν.
Λεφτά όμως δεν υπάρχουν για τα αθλητικά σωματεία που προσφέρουν ένα τεράστιο κοινωνικό έργο.
Καθημερινά πάνω από  500 παιδιά παίρνουν τις πόρτες του ανοικτού σταδίου και του κλειστού γυμναστηρίου για να αθληθούν και να προπονηθούν  με τα σωματεία τους.
Καλούμαι τον κ. Δήμαρχο το θέμα της επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων  να το επαναφέρει  σε νέα  συνεδρίαση του  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog