Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (20-1-2013) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 59χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής   

Συνελήφθησαν, χθες (20-1-2013) το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 46 και 53 ετών αντίστοιχα, γιατί  οι ανωτέρω αφού μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά   

Συνελήφθη, χθες (20-1-2013) το μεσημέρι, στην Νεάπολη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες (20-1-2013) το μεσημέρι, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, ο ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 19-1-2013 έως και χθες (20-1-2013) τις πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, αφαίρεσε από κατάστημα – αρτοποιείο, χρήματα. Στην κατοχή του 34χρονου, βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντων χρημάτων, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθη ένας(1) αλλοδαπός γιατί τραυμάτισε ομοεθνή του

    Συνελήφθη, χθες (20-1-2013) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 56χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί μετά από επεισόδιο τραυμάτισε 43χρονο ομοεθνή του. Ο 43χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog