Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ !!

 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Μνημείο αλαζονείας ευτελισμού και απαξίωσης του κορυφαίου θεσμού όπως είναι η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου , αποτελεί η χθεσινή συνειδητά επιλεγμένη και καλά οργανωμένη , πραξικοπηματική συμπεριφορά του νέου προέδρου κ. Κανέλου Βασίλειου , αναγκάζοντας την παράταξη μας να αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Και τούτο διότι:

1. Η χθεσινή ημερήσια διάταξη περιελάμβανε το τεχνικό πρόγραμμα, ( πέραν των υπολοίπων θεμάτων) δηλαδή τον κορμό του προϋπολογισμού  που περιέχει τα Έργα και τις Δράσεις που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν σε ολόκληρο τον Δήμο το 2013, ως εκ τούτου το σπουδαιότερο θέμα της Χρονιάς!
2. Η ωμή απροσχημάτιστη και κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού , όπου ρητά αναφέρει ότι οι εισηγήσεις των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης δίνονται στους Δημοτικούς Συμβούλους τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την συνεδρίαση, στην παράταξη μας εδόθη δύο (2) ώρες νωρίτερα !!
3. Η πρωτοφανής απαξίωση των προέδρων και εκπροσώπων των Τοπικών Διαμερισμάτων , αφού κανείς δεν ενημερώθηκε  και δεν συμμετείχε στην συγκρότηση του Τεχνικού Προγράμματος , για το 2013.
4. Η εσκεμμένη πρακτική να δοθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα στην πλειοψηφία από την προηγούμενη Πέμπτη όταν και παρουσιάστηκε στην επιτροπή διαβούλευσης αλλά όχι όμως στην μειοψηφία!
5.Η αυταρχική άρνηση της πρότασης αναβολής για δύο ημέρες η οποία ενδεχομένως θα διόρθωνε και διευθετούσε την αδικαιολόγητη και πρωτόγνωρη θεσμική εκτροπή.

Φίλες και Φίλοι.

Η παράταξη μας δυο χρόνια τώρα έχει δώσει δείγματα γραφής ως μια Ήρεμη , Σοβαρή Εποικοδομητική και Ενωτική Δύναμη  ευθύνης , ψηφίζοντας πολλές προτάσεις της πλειοψηφίας ( ακόμη και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2011) , προκειμένου ο τόπος μας να πάει μπροστά που είναι το ζητούμενο και ο στόχος μας.

Η χθεσινή όμως ημέρα χωρίς καμιά  αμφιβολία δημιουργεί έντονους προβληματισμούς και ιδιαίτερη ανησυχία , για την ενδεχόμενη  επικράτηση επικίνδυνων και αντιδημοκρατικών  μεθοδεύσεων με προφανή στόχο την κατασυκοφάντηση , την σπίλωση και τώρα την φίμωση της Αντιπολίτευσης !
Γι αυτό καλούμαι όλους τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο να απομονώσουν και αν αποκρούσουν τέτοιες μεθοδεύσεις και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  να υπερασπιστούμε την ηρεμία και την Δημοκρατική λειτουργία του.

7 σχόλια:

  1. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟI ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΣ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ . ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΓΑΤΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΩΡΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΗΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ? ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΟΧΙ ΕΤΣΙ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΕ ΦΟΥΣΕΚΗ. ΣΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΕΛΕΣΑΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ... ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν θέλουμε αλλή βοηθεια αστους να πάν γ@@@@@@ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Re kalostous tous!!!!!!Ksipnisate poulakia mou...#e vevaia ekloges erxontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σας,
    Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς το γνωρίζουν, όμως εγώ το έμαθα χθες και πραγματικά έχω εξοργιστεί.
    Κλείνει το ασφαλιστικό της ΔΕΗ (οι περισσότερες υπηρεσίες έχουν ήδη φύγει).
    Όχι δεν εργάζομαι στη ΔΕΗ, είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, όμως το θεωρώ πάρα πολύ άσχημο γεγονός. Που είναι τώρα τα σωματεία, οι εργατοπατέρες που βγάζουν μόνο δελτία τύπου για τα μάτια του κόσμου ή κατεβάζουν τους διακόπτες του ρεύματος μόνο όταν τους ανακοινώνεται ότι θα μπουν στο Ενιαίο Μισθολόγιο??? Που είναι η Δημοτική Αρχή, οι αντιπολιτεύσεις, ο εμπορικός σύλλογος κανένας δεν νοιάζεται που υποβαθμίζεται η πόλη μας?????????
    Θα μου πείτε εδώ έφυγε η εφορία και δεν μίλησε κανείς αυτό σε πειράζει? Όχι με πειράζουν και τα δυο, όμως η εφορία έφυγε με δικαιολογία «την ανασυγκρότηση του Δημόσιου τομέα και την εξοικονόμηση χρημάτων», το κλείσιμο αυτών των υπηρεσιών πως προέκυψε? Το εργοστάσιο βρίσκεται στη Μεγαλόπολη και τα κτίρια ήταν δικά τους, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία παρά μόνο να βολευτούν κάποιοι. ΟΧΙ δεν πρέπει να το ανεχτούμε, πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί τώρα, ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ και να απαιτήσουμε όλες οι υπηρεσίες να επιστρέψουν στη Μεγαλόπολη. Μόνο για τη μόλυνση είμαστε καλοί??
    Αν δεν το κάνουμε για ένα να είστε σίγουροι, το επόμενο που θα κλείσει θα είναι το Κέντρο Υγείας…(έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται…..)
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog