Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Λακωνίας

Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα και προσήχθησαν πενήντα πέντε (55), ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων.

Εξιχνιάστηκε μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία.


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11-1-2013) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ογδόντα τρία (183) άτομα και εκατόν τριάντα οκτώ (138) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά πενήντα πέντε (55) άτομα και συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

•    Ένας (1) ημεδαπός, γιατί παρείχε κατάλυμα, με σκοπό το κέρδος, σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Χώρα.
•    Εννέα (9) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και Πακιστάν, που διέμεναν παράνομα στην χώρα και σε βάρος των οποίων κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής επιστροφής.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εξιχνιάστηκε μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπής,  που έγινε την 10-12-2012 το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 16 και 39 ετών αντίστοιχα.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριάντα πέντε (35) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog