Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε οικία στην Κορινθία

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ληστεία σε οικία, που έγινε την 25-12-2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 24 και 28 ετών αντίστοιχα, για ληστεία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, μαζί με ακόμα ένα (1) άτομο, την 25-12-2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπού, με την απειλή όπλου και χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τα μέλη της οικογένειας, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, χρήματα, κοσμήματα καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το  Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του συνεργού τους, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog