Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Πρώτη, δεύτερη και έκτη θέση για την Ηλεία!

Την πρώτη, τη δεύτερη και την έκτη θέση «χάρισε» ο κόσμος, που ψήφισε από τον υπολογιστή του στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του «Borgias Fine Art», στις τρείς συμμετοχές από την Ηλεία! Την πρώτη θέση, κατέλαβε η κα. Ελένη Σταθοπούλου, την δεύτερη η κα. Μαρία Γκάτζου και την έκτη, η κα. Μαρία Μπινίτσα.

Οι τρεις διαγωνιζόμενες ανήκουν στην Ομάδα Ζωγραφικής της Παπαχριστοπουλείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας και έχουν πάρει μέρος μαζί σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, ενώ τα έργα τους, επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 237 έργα από ολόκληρη την Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, από τα 237 έργα επελέγησαν για την τελική φάση του διαγωνισμού τα 21 καλύτερα, με τα τρία έργα των Ηλείων δημιουργών να θέτουν από την αρχή σοβαρές προοπτικές για την πρωτιά!

Κάτι που φάνηκε εξάλλου από την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου καθώς, αξίζει να αναφερθεί, το έργο της κας. Ελένης Σταθοπούλου ξεπέρασε κατά πολύ τα 6.000 like!

Οι δύο πρώτες νικήτριες, πέρα από το αναμνηστικό δίπλωμα, κέρδισαν και τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα, προκειμένου να διδαχθούν ακόμα περισσότερα από τα «μυστικά» της ζωγραφικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog