Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Έξι νέες θέσεις εργασίας «ανοίγουν» άμεσα στο Δήμο Τρίπολης!

Σε καθορισμό ειδικοτήτων προσωπικού που πρόκειται να προσληφθεί με σύμβαση μίσθωσης έργου στα πλαίσια της πράξης «Αρκαδικό δίκτυο για την κοινωνική συνοχή», προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Ύστερα από επικοινωνία με το ΑΣΕΠ και προκειμένου να χορηγηθεί στο Δήμο η απαιτούμενη Βεβαίωση για σύναψη μίσθωσης έργου, το Δημοτικό Συμβούλιο έπρεπε να καθορίσει τις ειδικότητες των ατόμων που πρόκειται να προσληφθούν.

Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε η πρόσληψη:

Ενός (1) οικονομολόγου, κατηγορίας ΠΕ, ο οποίος θα απασχοληθεί αποκλειστικά με την υλοποίηση της δράσης 1 «Φυσική και ηλεκτρονική δικτύωση αναπτυξιακής σύμπραξης», με επιθυμητή εμπειρία σε αντίστοιχες δράσεις.

Δύο (2) οικονομολόγων κατηγορίας ΠΕ οι οποίοι θα απασχοληθούν αποκλειστικά με την υλοποίηση της δράσης 2 « Ενέργειες δικτύωσης μεταξύ των φορέων αναπτυξιακής σύμπραξης και τοπικών φορέων και επιχειρήσεων», με επιθυμητή εμπειρία σε αντίστοιχες δράσεις

Ενός (1) οικονομολόγου κατηγορίας (ΠΕ), ο οποίος θα απασχοληθεί αποκλειστικά με την υλοποίηση της δράσης 6 « Ενέργειες γενικής πληροφόρησης - ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας» με επιθυμητή εμπειρία σε αντίστοιχες δράσεις.

Ενός (1) Ψυχολόγου κατηγορίας ΠΕ, ο οποίος θα απασχοληθεί αποκλειστικά με την υλοποίηση της δράσης 14 « Συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελουμένων με στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενδυνάμωση και κοινωνική ένταξή τους» σκέλος Α « Εκπόνηση και Προετοιμασία υλικού για τη διαδικασία ψυχοκοινωνική ς υποστήριξης/ ενδυνάμωσης και ένταξης».

5. Ενός (1) Κοινωνιολόγου κατηγορίας ΠE και ελλείψει αυτού ενός Ψυχολόγου κατηγορίας ΤΕ ο οποίος θα απασχοληθεί αποκλειστικά με την υλοποίηση της δράσης 14 « Συμβουλευτική .υποστήριξη των ωφελουμένων με στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενδυνάμωση και κοινωνική ένταξή τους» σκέλος Β «Συνοδευτικές Υποστηρικτικές Υπηρεσίες (ΣΥΥ) ανέργων και ΣΥΥ κοινωνικής επιχειρηματικότητας», με επιθυμητή εμπειρία σε Συνοδευτικές Υποστηρικτικές Υπηρεσίες (ΣΥΥ) ανέργων και ΣΥΥ κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

http://www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog