Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Discover Gortynia – Η έκδοση 1.4 της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα είναι διαθέσιμη στο Διαδίκτυο

Εφαρμογή για Android
Εφαρμογή για iPhone

 Στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τροπαίων, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, παρουσιάστηκε και η τελευταία και πλήρως λειτουργική έκδοση του “Discover Gortynia”.

Το “Discover Gortynia”, η εφαρμογή του Δήμου Γορτυνίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones) βρίσκεται πλέον στο Διαδίκτυο, μετά από την περίοδο δοκιμών, ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητά της σε πολλούς τύπους κινητών. Πρόκειται για την έκδοση 1.4, που είναι διαθέσιμη για κινητά και tablets με λειτουργικά android και ios, από το “Play Store” της Google και το “App Store” της Apple. Διατίθεται στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Η εφαρμογή ενημερώνεται με το ίδιο περιεχόμενο που περιλαμβάνει η δικτυακή πύλη (portal) του Δήμου, στη διεύθυνση www.discovergortynia.gr. Είναι σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να λειτουργεί ακόμα και off-line και το μέγεθος της εφαρμογής θα διατηρηθεί γύρω στα 50 Mbytes. Το μέγεθος αυτό είναι αρκετά μικρό ώστε να μήν επιβαρύνει την μνήμη του κινητού, παρόλα αυτά συνιστάται το “κατέβασμα” να γίνει με σύνδεση “Wi-Fi”, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη υψηλή χρέωση του λογαριασμού σας.

Περιλαμβάνει εκατοντάδες σημεία ενδιαφέροντος από όλη τη Γορτυνία και συνδέεται απευθείας με το ομώνυμο κανάλι στο δημοφιλές youtube (αναζητείστε το “Discover Gortynia”), καθώς και με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Αποτελεί έναν φορητό ταξιδιωτικό οδηγό για την Γορτυνία, δίνοντας τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσης με τις ιστοσελίδες των τουριστικών επιχειρήσεων με απευθείας κράτηση ή τηλεφωνική κλήση. Το περιεχόμενο θα επικαιροποιείται συνέχεια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν σχόλια και παρατηρήσεις στο discover@gortynia.gov.gr.

Για την εγκατάσταση της εφαρμογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα σχετικά εικονίδια των ιστοσελίδων του Δήμου Γορτυνίας ή να γίνει απευθείας αναζήτηση με τους όρους “Discover Gortynia” στις διαθέσιμες εφαρμογές για το κινητό σας. Εξάλλου, όπως δηλώνει και η ονομασία της και αναφέρεται και στο καλωσόρισμα της ιστοσελίδας, η εφαρμογή αποτελεί την “αφετηρία για την περιπετειώδη διαδρομή που εσείς θα χαράξετε για να ανακαλύψετε τους χαμένους θησαυρούς της Γορτυνίας και να απολαύσετε την διαμονή σας όσο πιο δημουργικά μπορείτε”.

Κατεβάστε το Discover Gortynia για κινητό/tablet Android ή iPhone/iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog