Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Δημήτρης Αποστολόπουλος: Σχετικά με κατασκευή φυλακών στο Πάπαρι Αρκαδίας

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Δημήτρης Αποστολόπουλος , απάντησε στον Γεώργιο Ζαραφέτα, πρόεδρο της Πανελλαδικής  Ένωσης Αρκάδων , οποίος έκανε δηλώσεις για την κατασκευή φυλακών στο Πάπαρι Αρκαδίας.

Η απάντηση του Δημήτρη Αποστολόπουλου

Προς την Πανελλαδική ένωση Αρκάδων
Αρκαδία δεν είναι μόνο η Τρίπολη, γι’ αυτό θα παρακαλούσα τον πρόεδρο της ένωσης να είναι ποιο προσεκτικός στις διατυπώσεις του.
Το θέμα της κατασκευής των φυλακών υψίστης ασφαλείας, δεν είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Τρίπολη και στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με την «ΘΕΜΙΣ» κατασκευαστική, που έχει αναλάβει την κατασκευή των νέων φυλακών, τις περισσότερες προϋποθέσεις, με βάση τα standars που έχει θέσει το υπουργείο δικαιοσύνης (δημόσια έκταση 100 στρεμ. ,επίπεδη, δίπλα στον κόμβο της εθνικής που συνδυάζει την εξυπηρέτηση του υπάρχοντος προσωπικού και την αμεσότητα της πρόσβασης στο εφετείο Καλαμάτας και αποκεντρώνει τις υπηρεσίες) πληρεί η επιλογή του γηπέδου της Μεγαλόπολης.
Ως ένωση όλων των Αρκάδων λοιπόν στις όποιες επαφές της, οφείλει να προωθεί τα συμφέροντα όλων των περιοχών της Αρκαδίας και να προτάσσει τα πλεονεκτήματα όλων των επιλογών στα θέματα που καταπιάνεται.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αποστολόπουλος Δημήτρης
Περιφ. Συμβ. (Π.Ε. Αρκαδίας)


Διαβάστε στο ArcadiaPortal το ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του κ. Ζαραφέτα.

http://www.arcadiaportal.gr/news/oi-fulakes-tha-ginoun-sto-papari-arkadias-video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog