Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από γεωργικό ελκυστήρα στη Νέα Κίο Αργολίδας

 

Την (18-5-2013) το πρωί, στη Νέα Κίο Αργολίδας, 85χρονος ημεδαπός, από λάθος χειρισμό, παρασύρθηκε από γεωργικό ελκυστήρα που χρησιμοποιούσε για την εκτέλεση γεωργικών εργασιών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους.

Εκτροπή γεωργικού ελκυστήρα με θανάσιμο τραυματισμό   

Την (18-5-2013) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή στο Λυγουριό Αργολίδας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 87χρονος ημεδαπός, εξετράπη και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (δέντρο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 87χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά  


Συνελήφθη, την (18-5-2013) το βράδυ, στο Πάσιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή    Συνελήφθη, την (18-5-2013) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, ο ανωτέρω, μαζί με ακόμα δύο (2) άτομα, την (17-5-2013) το βράδυ, αφαίρεσαν από κατάστημα ψιλικών ημεδαπής, διάφορα προϊόντα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής 
 

Συνελήφθη, την (19-5-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας (1) 20χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμα τρία (3) άτομα που αναζητούνται, προσπάθησαν να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα από σχολείο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για πλαστογραφία και γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης και καταδικαστικά έγγραφα 


 Συνελήφθη, την (18-5-2013) το απόγευμα, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς έγγραφα (Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας, Διαβατήριο Ελληνικών Αρχών και Άδεια Οδήγησης Ελληνικών Αρχών) προφανώς πλαστά. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσαν πέντε (5) Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, τρία (3) Βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας, καθώς και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου αντίστοιχα, για απάτες και πλαστογραφία εγγράφων.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σχηματισμός Δικογραφίας σε βάρος τριών (3) ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών   


 Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 23, 27 και 21 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, την 3-2-2013 το πρωί, στα Καμίνια Λακωνίας, και την 5-2-2013 το μεσημέρι, στην Ποταμιά Λακωνίας, αφαίρεσαν από οικίες δύο (2) ημεδαπών γυναικών, χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog