Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης στην Τρίπολη Αρκαδίας

Συνελήφθη, την (14-8-2013) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 21χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για διακεκριμένες κλοπές.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

  Την (14-8-2013) το πρωί, στο 7,1 χλμ της Επαρχιακής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο γιατί κατείχε λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη, την (14-8-2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) 56χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε -532- πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και τα οποία προόριζε για πώληση. Επιπλέον, στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -156,60- ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία λαθραίων τσιγάρων.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, την (14-8-2013) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ένας (1) 35χρονος ημεδαπός και ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -27,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog