Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας μίλησε σήμερα (Τετάρτη 14/08/2013) στο Μεγαλόπολη FM και στην εκπομπή <<Πρωινές Σοφίες>> με τη Σοφία Στρατή.

Αναφέρθηκε στην έγκριση της χρηματαδότησης για την τηλεθέρμανση από την επιτροπή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης.

Το ποσό θα καλύψει την επέκταση του δικτύου (48 χλμ) και την εξυπηρέτηση 1.734 καταναλωτών.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο 2015.








17 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bravo ston dimarxo mas pou sinexizei ta megala erga aftes tis diskoles epoxes xoris na epivarinei ton lao tis megalopolis!!!Makari sintoma na ksekinisei kai afto to ergo gia na epofelithoun oloi afto to agatho.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ο κ. Δήμαρχος θα λάβει τον τίτλο : " Ο Δήμαρχος των έργων".
    Μπράβο για τη δραστηριότητά του και το έργο που παράγει. Μπράβο επίσης και στους κ. Αντιδημάρχους , πολύτιμους συμπαραστάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ? ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ . ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  5. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην Δημοτική Αρχή που αθόρυβα εξοφλώντας τεράστια Δάνεια του παρελθοντος, νοικοκύρευσε τον Δήμο, και προχωρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ τους Συμπολίτες μας και χωρίς να ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ τον Δήμο μας και (χρησιμοποιόντας μόνο το ΕΑΠ απο την πλέυρα του Δήμου) στην υλοποίηση της Τηλεθέρμανσης. Επειδη δεν το γνωρίζω πιστευω πως θα ηταν ενδεδειγμένη και η απόμάστευση Φυσικού αεριόυ για την Τηλεθέρμανση. Το προτείνω δεν ξερω εάν είναι στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜ7ΥΡΙΟ ΕΥΡΩ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΔΗΜΩΤΗΣ...

      Διαγραφή
  8. Καταρχήν δεν θα τα πληρώσει ο επόμενος Δημαρχος αλλά οι Δημότες μςε τα Τέλη τους.
    2ον. ένας Δήμος δεν πρέπει να λειτουργεί με δανεισμό γιατι υποθυκευει το μέλλον των επόμμενων γενεών και κατ επέκταση το μέλλον της πόλης.
    3ον. Κοιτα πόσα ήταν τα χρέη του Δήμου πρίν τον Μπόυρα και κοίτα ποσα είναι τώρα . Αυτό ενοώ νοικοκύρεμα.

    Τέλος για την απόμαστευση ενοοω πως ο αγωγός του ΦΑ που θα τροφοδοτήσει της μονάδες της ΔΕΗ πρέπει να οδηγηθει και στην Τ/Θ ώς εναλακτικό καυσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΜΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ:
    1.Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.
    2.ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΝΑΣ.
    3.ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.
    4.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
    5.Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
    6.ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ
    7.ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
    8.ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
    9.ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΤΗΤΑΣ
    10.Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
    11.Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΒΑΣΤΑ
    12.Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΑΙΟΥ
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ "ΙΘΑΓΕΝΩΝ" ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ. ΕΑΝ ΔΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΕΝΑ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΓΚΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ET IN ARCADIA EGO" ΑΛΛΑ ME ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΜΕ:"ΕΤ ΙΝ MEGALOPOLI EGO"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 7.20μ.μ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα τι λέτε εισαστε καλα? εδω οι περισσότεροι Δήμοι στην Ελλάδα πανε να χρεωκοπήσουν και να μπούν σε επιτροπεία και μιλατε για τον Δήμο της Μεγαλόπολης που ειχε τουλαχιστον μεχρι πρότινος ταμειακα διαθεσίμα λόγω της χρηστής Διοικησης του Μπούρα. Ευτηχώς που ο Δήμαρχος σε μια τέτοια ύφεση που χτύπησε την χώρα προχώρησε όπως έπρεπε εκανε τις μελετες που απιτει κάθε έργο, βρήκε πιστώσεις, και συνεχίζει μεσα σε αυτη την κρίση. Δημαρχους όπως στο παρελθόν που κάνανε έργα του Δήμου είτε σε ξενα οικόπεδα είτε με δανεικά δεν χρειάζόμαστε, ευχαριστουμε αλλά δεν θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΒΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΟΝΑ... ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ. ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ... Η ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΘΑ ΦΤΙΞΕΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η COSCO ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΙ ΕΜΠΟΡΙΟ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΩΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ... ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΑΜΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ Η ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΤΟΥ 9.43 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΤΟΥΣΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ .ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΣ ΠΉΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οποιος διαφωνει μαζι σου, έχει κλινική βλάβη, συγχαρτήρια για τα επειχηρηματα σου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog