Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Μέρα - μεσημέρι επιτέθηκαν σε 2 18χρονους στην Τρίπολη!!!

Δύο  18χρονοι  χθες,  δέχτηκαν  επίθεση  από  3 νεαρούς  ΡΟΜΑ  που  συνελήφθησαν



Συνελήφθησαν, προχθές (9.6.2014) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 22, 18 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος δύο (2) 18χρονων ημεδαπών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, αφού αρχικά προσέγγισαν τους δύο 18χρονους, με την απειλή βίας αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
--------------------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 10.6.2014 έως 09.00 ώρα της 11.6.2014



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) υπόθεσης ψευδούς ανακοίνωσης ύπαρξης εκρηκτικού μηχανισμού Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) υπόθεση ψευδούς ανακοίνωσης ύπαρξης εκρηκτικού μηχανισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, η οποία είχε γίνει την 17.3.2014 το πρωί. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 34χρονου ημεδαπού, για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, διατάραξη συνεδριάσεων και ψευδής ανακοίνωση στην αρχή περί τελέσεως εγκλήματος.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (10.6.2014) το απόγευμα, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας (1) 45χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (10.6.2014) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για συκοφαντική δυσφήμηση.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.6.2014) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, ένας (1) 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, δύο τσιγαριλίκια κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ουσίας, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.6.2014) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, ένας (1) 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog