Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τα πλαστά απολυτήρια πάνε σύννεφο στους Δήμους....

Απίστευτο θράσος είχε ένας δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ξάνθης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε πλαστό πτυχίο, δεν πτοήθηκε, άσκησε έφεση κατά συναδέλφου του και κατάφερε να του… «φάει» τη θέση.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ελέγχων ο συγκεκριμένος υπάλληλος διορίστηκε στον δήμο Ξάνθης το 2008 μέσω ΑΣΕΠ, προσκομίζοντας όμως πλαστό απολυτήριο από Λύκειο της Ξάνθης.

Τη θέση του κατείχε αρχικά άλλος υπάλληλος, όμως αυτό δεν τον πτόησε κι έτσι άσκησε έφεση, την οποία και κέρδισε με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που είχε προσληφθεί νόμιμα να χάσει τη δουλειά του. Κανείς δεν έλεγξε το απολυτήριό του και φυσικά κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν πλαστό.



Πάντως δεν είναι ο μοναδικός δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ξάνθης που προσελήφθη με πλαστό πτυχίο. Υπάλληλος, ο οποίος διορίστηκε πριν από 20 χρόνια, είχε προσκομίσει απολυτήριο από το λύκειο Σταυρούπολης, στο οποίο δεν είχε φοιτήσει ποτέ.

Επίσης ένας ακόμα είχε διοριστεί αρχικά στον δήμο Αθηναίων και αργότερα πήρε μετάταξη για τον δήμο Ξάνθης, με πλαστό απολυτήριο δημοτικού σχολείου, το οποίο μάλιστα την περίοδο που υποτίθεται ότι είχε εκδοθεί το απολυτήριο, δεν είχε καν χτιστεί.

5 σχόλια:

  1. ΝΕΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
    ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ) ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ………..ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
    ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ή ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ
    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ... ΜΕ ΚΑΜΟΡΑ...

      Διαγραφή
    2. 1,46 και 2,22 εισαι το ιδιο ατομο απο οτι φαινεται, λυση σε τι;στη δημαρχια;[ αποδ]

      Διαγραφή
  2. Αποδυτηριακια αποδυτηριο είναι ο χώρος που γνυνονται οι ανθρωποι εσυ γιατί γδύνεσαι έτσι για ενα σηγκεκριμένο πολιτικό ΄ναδρα
    Αυτό πλέον δεν είναι ατομικό γδύθσιμο καρταντάει πληρωμένο στριπτιζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι εισαστε ενα μπουρ@@@ [αποδυτηριακιας]φιλε τον 1,05

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog